Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Meliha-15kg

Het is niet erg als je een dag niet vol kan houden. Het belangrijkste is dat je, je de volgende dag weer herpakt. Uiteindelijk mag je trots zijn op het resultaat wat je bereikt.
Mijn naam is Meliha ik ben 37 jaar oud. Ik had niet veel overgewicht, maar wilde vooral gewoon weer lekker in mijn vel zitten. Tot mijn 26e jaar (voor mijn eerste zwangerschap) had ik nooit issues met mijn gewicht. Na mijn eerste zwangerschap had ik van alles zelf geprobeerd om naar mijn oude gewicht terug te gaan. Na een tijdje zocht ik ondersteuning van een diëtist. Die bracht mijn in contact met koolhydraatharm en suikervrij eten. Ik heb onder andere de weekmenu’s van de dieetcyclus gevolgd. Dit zorgde ervoor dat mijn lichaam een goede boost kreeg en ik weer snel naar mijn normale gewicht terug kwam. Op een gegeven moment viel ik juist te snel af. Toen ik mijn bloedwaardes liet controleren bleek dat het aan mijn schildklier lag. Als mijn waarden te hoog zijn, val ik niet af. Zijn de waarden te laag, val ik juist te snel af. Bij de juiste waarden heb ik zonder problemen een stabiel en gezond gewicht. Na zwangerschappen greep ik dus terug naar koolhydraatharm eten. Om zo weer op mijn oude gewicht terug te komen. Zelf vind ik het ook belangrijk dat als je gewicht wilt verliezen dit op een verantwoorde manier gebeurt. Nu ik weer in verwachting ben, heb ik geen angst om weer kilo’s aan te komen, zolang het maar op een goede en verantwoorde manier gebeurt. Na mijn zwangerschap zal ik de extra kilo’s weer op een gezonde manier kwijtraken, net zoals ik eerder heb gedaan. Het grootste voordeel van de weekmenu’s is het gemak ervan. In een druk gezinsleven van 5 wil je ook niet uren apart koken, met een paar aanpassingen kan het hele gezin mee eten. Daarnaast zijn de menu’s niet ingewikkeld en ook lekker om mee te nemen naar mijn werk. Ik heb ook niet het idee gehad dat ik met honger gevoel zat. Voor de toekomst hoop ik dat we met z’n allen steeds meer verantwoorde keuzes maken, waardoor het voor de voedingsindustrie niet meer zo aantrekkelijk is om zoveel ongezonde producten op de markt te brengen. Een gezonde winkel is een winkel die eerlijk is over voeding en ingrediënten. Aan iedereen die wil starten zou ik mee willen geven: het is een knop die je zelf om moet zetten. Het is niet erg als je een dag niet vol kan houden. Het belangrijkste is dat je, je de volgende dag weer herpakt. Uiteindelijk mag je trots zijn op het resultaat wat je bereikt.  
Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN