Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Marjoke -22 kg

“Eten volgens de Foodsisters boeken is lekker, afwisselend en ook nog redelijk betaalbaar. Een gezond gewicht bereiken is heel fijn. Je gaat je beslist beter voelen! Het heeft mij zoveel opgeleverd, dat vertel ik iedereen die het maar horen wil.”

Marjoke is maar liefst 22 kilo afgevallen met behulp van de Foodsisters boeken. Ze kreeg in 2018 de diagnose slaapapneu. Sinds ze is afgevallen slaapt ze al bijna een jaar zonder haar CPAP apparaat.

Marjoke (54): “Ik was niet fit en ik had slaapapneu. Door een verwaarloosde hernia en daaropvolgende operaties en pijnbestrijding behandelingen werd ik steeds zwakker. Ik slikte heel veel zware pijnstillers en ben daar in korte tijd heel veel kilo’s door aangekomen (en dat ging echt met een kilo per maand). In 2018 kreeg ik als laatste redmiddel een neurostimulator voor de pijn en kort daarna werd ook de slaapapneu geconstateerd. Ik was een wrak en kon bijna niks meer. Met behulp van de neurostimulator werd de pijn heel veel minder en doordat ik met een CPAP ging slapen i.v.m. de slaapapneu begon ik langzaamaan op te knappen. Ik kreeg meer energie en ben op eigen kracht langzaam de medicatie af gaan bouwen. In die periode wilde ik ook afvallen maar wat ik ook probeerde, het lukte niet. Mijn lichaam was er nog niet klaar voor.

Vorig jaar, vlak voor de zomer ging de knop om en ben ik met de Foodsisters methode begonnen en het lukte!! Wat was ik blij dat ik de weegschaal achteruit zag gaan!! Ik was mijn overgewicht al langere tijd echt zat en had al wel wat ‘lijnpogingen’ ondernomen maar zonder succes. Ik kreeg een soort berusting over me dat ik mijn overgewicht moest gaan accepteren. Maar ergens in mijn achterhoofd was er steeds een afkeurend stemmetje. Daar wordt je beslist niet gelukkig van kan ik zeggen. Toen ik steeds advertenties van de Foodsisters op Facebook voorbij zag komen dacht ik: “Laat ik dat boek maar eens bestellen. Voor € 25.- kan ik geen buil aan vallen.” Zo gezegd, zo gedaan. Toen het boek binnen kwam en ik erin ging bladeren werd ik toch wel erg enthousiast. Het stond vol met lekkere recepten en de weekmenu’s spraken mij ook erg aan. Dat heb ik persoonlijk wel nodig. Een beetje houvast en structuur. Na een paar weken zag ik op de weegschaal dat ik echt aan het afvallen was. Dat gaf me echt moed en de schouders gingen er nog meer onder. Het is echt belangrijk dat je echt gemotiveerd bent en er echt voor gaat.

Ik ben begonnen met koolhydraatarm en suikervrij. De ketomethode doe ik af en toe tussen door een weekje of twee. Sinds ik begonnen ben drink ik alleen nog maar koffie, thee en water. Ik mis de frisdranken totaal niet!

Eerst wilde ik minimaal naar de 80 kg maar daarna naar de 75 kg. Nu wil ik naar de 70 want dan zit ik op een gezond gewicht. Liever nog iets minder maar deze laatste kilo’s gaan echt moeilijk. Maar ik geef niet op! Ik blijf volhouden!

Het grote voordeel van de weekmenu’s is dat je houvast en structuur hebt. Het is makkelijker boodschappen doen, zeker met de lijstjes die jullie gemaakt hebben. Ik ben nogal van de structuur dus voor mij werkt het perfect en ik wijk er best wel eens van af hoor, maar dan wissel ik gewoon een dag en ondertussen weet ik wat wel en niet verstandig is. Het is ook echt een manier om een ander eetpatroon aan te wennen en je zo eigen te maken.

Sinds vorig jaar september slaap ik zonder CPAP. Dat kwam eigenlijk door de verhuizing en het was zo’n bevrijding om zonder dat apparaat te slapen. Ik heb geen vermoeidheidsklachten meer en heb kort geleden een slaaponderzoek gedaan. Ik schijn nog wel slaapapneu te hebben maar heb veel minder ademstops dan eerst. De longarts wist niet wat ze zag en hoorde! Van de longarts mag ik blijven slapen zonder CPAP maar krijg over een half jaar nog een keer een slaaponderzoek. Hopelijk ben ik dan op mijn gewenste gewicht en pakt het slaaponderzoek nog beter uit en mag ik de CPAP terug sturen. Dat zou voor mij heel veel betekenen. Ondertussen ben ik ontzettend veel gaan werken en voel me topfit! Op de pijnpoli waren ze ook enorm onder de indruk van mijn doorzettingsvermogen en verhaal.

 

Ik heb mezelf beloofd dat als ik meer dan 20 kg. zou zijn afgevallen ik een fotoshoot zou laten doen. Ik heb de fotoshoot ondertussen gedaan en het was zo leuk!! Ik voelde me zo trots! Heb één foto gezien en die was al prachtig. Toen ik mezelf in de spiegel bekeek zag ik pas hoe goed ik er nu uitzie in vergelijking met een paar jaar geleden. Op de na-foto heb ik een riem om die ik denk ik tien jaar geleden al gekocht heb maar nooit om mijn middel paste. En nu wel!! Ik ben dus nog slanker dan vijf jaar geleden toen ik op mijn zwaarst 96,5 kg. woog.

De laatste tijd krijg ik steeds vaker de vraag of ik veel ben afgevallen. Ik voel dan zoveel trots in me om daar bevestigend op te kunnen reageren. Ik kan het echt iedereen aanraden om, als je overgewicht hebt, het avontuur aan te gaan. Het levert je zoveel op en je wordt er echt een blij mens van!

Ik hoop dat mijn verhaal inspirerend mag zijn voor anderen die tobben met overgewicht en (daar aan gekoppelde) gezondheidsproblemen.”

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN