Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Danielle-10kg

Ik ben echt dankbaar voor de veranderingen die ik heb ervaren. Ik heb meer energie, mijn gewicht is onder controle en het beste van alles: geen opvliegers meer tijdens de overgang. Het voelt als een enorme opluchting en een nieuw begin.

Leeftijd: 53 jaar

Startgewicht: 78 kilo

Eindgewicht: 68 kilo

Hallo allemaal,

Het moment van de waarheid kwam toen ik terugkwam van vakantie. Ik voelde het meteen aan mijn kleding. Boem! Ik woog 78,5 kilo, net zoveel als tijdens mijn zwangerschap. Ik had al jaren geworsteld met mijn gewicht sinds de overgang. Steeds een kilootje erbij, dan weer een beetje afvallen, om vervolgens weer een kilo aan te komen. Het was een eindeloos gevecht, en ik was er klaar mee.

Ik wilde een dieet waarbij ik precies wist wat en hoeveel ik moest eten. Dat is toen de Foodsisters op mijn pad kwamen. Hun aanpak was duidelijk, gezond en vooral heerlijk! Ik had nooit honger en elke maaltijd was een verrassing. Sinds ik met de Foodsisters begon, weet ik hoe ik moet eten en wat ik kan eten. Natuurlijk maak ik soms een uitzondering, maar dan pak ik gewoon weer een paar weken streng de menu’s op. En dat voelt helemaal niet als een straf, want het is gewoonweg heerlijk.

Ik ben echt dankbaar voor de veranderingen die ik heb ervaren. Ik heb meer energie, mijn gewicht is onder controle en het beste van alles: geen opvliegers meer tijdens de overgang. Het voelt als een enorme opluchting en een nieuw begin.

Nu wil ik graag nog een paar tips met jullie delen:

  1. Wees de eerste 8 weken echt streng voor jezelf: Ik ben begonnen met het 8-weken slankboek en heb me echt 8 weken strikt aan de menu’s gehouden. Het resultaat was verbluffend: binnen 8 weken was ik 10 kilo kwijt. Nu hanteer ik een flexibelere aanpak. Ik gun mezelf af en toe een weekend of vakantie waarin ik lekker kan eten en een wijntje kan drinken. Maar daarna pak ik gewoon weer een week of paar weken streng de menu’s op om weer in balans te komen. Op deze manier houd ik het leuk en zorg ik ervoor dat ik nooit meer boven de 70 kilo kom.
  2. Moeilijke momenten: Eerlijk gezegd heb ik geen moeilijke momenten gehad. Met mijn strategie heb ik de volledige controle over mijn eetpatroon en de menu’s van de Foodsisters zijn geen straf, maar juist een feestje. Elke maaltijd is lekker en gevarieerd, dus ik heb nooit het gevoel dat ik iets mis.
  3. Maak een planning: Voorheen was ik wat slordig met het plannen van mijn voeding. Op mijn werk nam ik snel een tosti als ontbijt en broodjes met ei of kaas als lunch. Dit deed ik simpelweg omdat ik geen tijd nam om mijn week te plannen. Nu doe ik elke maandagochtend boodschappen voor de hele week, maak ik deze dag mijn eigen granola en bak ik mijn JIP &JIJ protein brood. Ook zet ik ’s avonds alvast klaar wat ik de volgende dag moet meenemen naar mijn werk. Deze veranderingen hebben rust, overzicht en het belangrijkste: ik heb nooit meer honger en voel me veel fitter!

Tot slot wil ik anderen graag meegeven dat het echt de moeite waard is om te investeren in afvallen, beter in je vel zitten, meer energie hebben en minder ziek zijn. Ik raad iedereen aan om het 8-weken slank kookboek te volgen en de seizoenenboeken van de Foodsisters te kopen voor de variatie. Het werkt echt als je er voor gaat.

Ik wil de Foodsisters hartelijk bedanken voor al hun inspanningen met betrekking tot de weekmenu’s en de positieve vibes die ze verspreiden. Jullie hebben mij geholpen om mijn doelen te bereiken en ik ben jullie enorm dankbaar!

Veel succes voor wie gaat starten en geniet van het proces!

Met vriendelijke groet, Een trotse en tevreden Foodsister

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN