Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Wil jij ook liever koolhydraatarm eten?

De weekmenu’s uit ons kookboek zijn gebaseerd op producten waar niet aan geknutseld is. Sommige noemen dit automatisch een koolhydraatarm dieet. Maar dieet vinden wij niet helemaal op zijn plaats. Er wordt namelijk geen voedingsstof uitgesloten. Met ons kookboek willen we je er bewust van maken dat één en hetzelfde nutriënt inmiddels in 80% van ons eten zit, vaak verstopt. Minderen met suikers en dus de koolhydraten in je voeding is beter voor je gezondheid en je gewicht.

Koolhydraatarm eten hoe doe je dat?

Het belangrijkste is om eerst weer even terug te gaan naar je biologieles van vroeger. Hoe verbrand je lichaam zijn voeding en hoe maakt het energie vrij? En wat doet suiker precies met je lichaam. Alle antwoorden vind je in dit filmpje van Robert Lustig tijdens zijn lezing bij RTL Late Nigt. Zeker de moeite waard om te kijken:

Samengevat: Zes suikerklontjes per dag is genoeg

Als de energie uit koolhydraten niet wordt gebruikt door het lichaam, wordt het omgezet in vet. En daarom is het verstandig de koolhydraten op je beweegpatroon aan te passen. Dus als je nauwelijks bewogen hebt, kun je met een minder rijke lunch toe en moet je niet meer dan zes suikerklontjes per dag nemen. In ons boek geven we daarom twee voorbeeld weekmenu’s.

Gouden combinatie

We volgen geen voedingstrends maar maken recepten die makkelijk te maken en lekker zijn. Bij alle recepten maken we gebruik van de gouden combinatie: eiwit, gezond vet en vezels

Wat leer je in het kookboek van de Foodsisters?

  • koolhydraatarm eten met zes suikerklontjes per dag, dat kan prima
  • Gezonde vetten eten, in de weekmenu’s vind je recepten met noten en avocado
  • Voldoende eiwitten, verhoogt de verzadiging, waardoor minder snel behoefte is aan koek bij de koffie. Het duurt langer voordat eiwitten afgebroken zijn in glucose dan uit koolhydraten, waardoor logischerwijs de bloedsuikerspiegel minder snel stijgt.
  • Je voelt je stukken beter na twee weken geen vruchtensappen, cola, kwark of yoghurt met smaakjes en zuivel waar suiker aan is toegevoegd.
  • Vezels, recepten met kikkererwten en heel veel groenten die nog lekker zijn ook.

Wil je een kookboek met recepten die bijdragen aan een goede verzadiging, waardoor je geen trek hebt in suiker verslavende tussendoortjes. Reserveer dan hier het kookboek van de foodsisters.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »
BlogReview

Hendriëtte (-30kg)

Het volgen van de weekmenu’s is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief