Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Stoppen met suiker is niet zo moeilijk als je denkt

Word je al prikkelbaar en geïrriteerd bij de gedachten om te stoppen met suiker? Denk je dat je dan niet meer uit eten kunt en afscheid moet nemen van al je favoriete snacks? Dan heb je het mis.

Wanneer je stopt met suiker blijven er vele lekkere mogelijkheden over.

  • Als je stopt met suiker, is chocolade niet langer verboden.
    Met een avocado, een rijpe banaan en cacaopoeder kun je ook een lekkere chocolade mousse maken. Of wat dacht je van zelfgemaakte bonbons voor een high tea met vriendinnen?
  • Uit eten? No problem!
    Kies lekker een voorgerecht zoals carpaccio of een heldere soep of een kleine salade. Als hoofdgerecht kun je prima kiezen voor een stukje vlees of vis met groenten. En omdat het feest is mag je daar gerust een glaasje wijn bij. Na afloop neem je lekker een kopje koffie of thee. Geniet van de avond, de gezellige gesprekken en het lekkere eten. Zo kun je met een voldaan gevoel naar huis.
  • Tel wat je hebt, niet wat je mist.
    Richt je blik op de vele lekkere mogelijkheden die er zijn als je stopt met suiker. Op de site van de Foodsisters staan vele lekkere recepten. Je gedachten moeten even om. Koop geen verpakte tussendoortjes meer, maar kies in plaats daarvan voor een haring of een stuk makreel. Of wat dacht je van een stukje gerookte kipfilet in plakjes met wat pesto. Of paprikareepjes met een tzaziki-dip. Er zijn talloze lekkere maaltijden en tussendoortjes te denken.
  • Zeg nooit nooit.
    Als je stopt met het eten van suiker betekent dat niet dat je nooit meer een gebakje mag. Hou jezelf voor dat je één keer per week iets echt lekkers mag, ook al zit daar suiker in. Ben je heel gedisciplineerd en doelgericht, dan is het niet erg als je het over slaat. Maar we zijn geen engeltjes en soms is het ook gezellig om wel een keer mee te doen. Wees lief voor jezelf en geniet van iedere hap. Op deze manier voorkom je dat je na een keer zondigen de handdoek in de ringen gooit, omdat een stemmetje zegt: zie je wel dat je het niet kan. Juist wel!! Geniet met mate!!
  • Anders koken dan je gezin?
    Waar velen tegen aan lopen is dat ze hele speciale maaltijden moeten bereiden voor zichzelf. En dan ook nog een praktische maaltijd op tafel moeten zetten voor het gezin. Dat is niet zo. Je gezin kan gewoon met jou mee eten, hartstikke gezond juist. Veel moeders zijn blij dat ze de stap hebben gezet, want door suikervrij en puur te gaan eten, worden zij creatiever met groenten en daar varen de kinderen wel bij. Een mooi voorbeeld is de rijst gemaakt van bloemkool, erg geschikt om nasi mee te maken. Kinderen hebben niet eens door dat er geen rijst in het gerecht zit.
Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
BlogReview

Verie – 18 kg

Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Lees verder »
BlogReview

Mandy -19 kg

Ik ben superblij met mijn vooruitgang! Het is een echte transformatie

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN