Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Moeder en dochter vielen samen 30 kilo af!

Samen afvallen is veel leuker! Dochter Linda kwam het Foodsisters kookboek tegen en was gelijk enthousiast. Ze haalde haar moeder over om het boek ook aan te schaffen. Samen zijn ze 30 kilo afgevallen door minder suiker te eten!

 

Moeder Jose:
Verkeerde tussendoortjes
“Ik at al gezond voordat ik het Foodsisters kookboek kocht. Maar ik at de verkeerde tussendoortjes; koekjes en snoepjes. Ik ben eerder met succes afgevallen maar de verkeerde gewoontes zijn er na een aantal jaar weer ingeslopen. Mijn dochter liet mij het boek van de Foodsisters zien, dit sprak mij gelijk aan.”

Goed te combineren
“Het fijne aan de recepten van de Foodsisters vind ik dat ze prima te combineren zijn met het sociale leven. Als je voor het eerst een recept maakt kost het wel wat meer voorbereiding en planning. Daarom maak ik in het weekend de recepten die meer tijd kosten en op werkdagen de eenvoudige recepten. Ik heb niet letterlijk de weekmenu’s gevolgd, ik maak graag mijn eigen planning en heb zelf mijn koolhydraat inname in de gaten gehouden. Ik heb alle recepten uitgeprobeerd en de rucola stamppot met rauwe ham is mijn favoriet!”

Verleidingen
“Als ik een keer wordt verleid door iets lekkers dan geniet ik daar extra van. Daarna ga ik gewoon weer op de ingeslagen gezonde weg door. Op werkdagen is het makkelijker vol te houden en daarom pak ik na een weekend met bijvoorbeeld een feestje weer snel de draad op, zonder me hier schuldig over te voelen.”

Mijn geheim
“Door middel van nordic walking en een stappenteller zet ik dagelijks minimaal 10.000 stappen. Dit in combinatie met de gezonde recepten van de foodsisters heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb, beter slaap, mijn nagels zijn sterker en daarnaast staat mijn kleding veel leuker en ontvang ik veel complimenten van de mensen om mij heen!”

Lees hier de ervaringen van Linda met de Foodsisters

Omslag moment
“Ik at eigenlijk zonder na te denken. Ik was echt verslaafd aan zoetigheid; een boterham met vlokken, een paar koekjes tussendoor, taart sloeg ik nooit af, aan de kinderen gaf ik een snoepje en zelf pakte ik er ook een… Voor de rest was ik al heel lang niet meer op de weegschaal gaan staan omdat ik me fijn voelde en gelukkig was. Toen ik erachter kwam dat ik bijna tegen obesitas aan zat schrok ik en ben ik op zoek gegaan; minder suiker eten was voor mij de oplossing.”

Enthousiast
“Naast mijn moeder had ik mijn buurvrouw als buddy. We hielpen en motiveerden elkaar. Na een mooie strandwandeling zag ik jullie boek liggen, door de makkelijke recepten werd ik gelijk
enthousiast en heb ik het boek dus aangeschaft. Ik vond de recepten goed uit te voeren en ook handig om mee te nemen. Ik vind de recepten heerlijk, op verjaardagsfeestjes genieten zelfs mijn vrienden en familie van de skinny eiersalade.”

Controle
“Ik wil nooit meer boven de 70 wegen, daarom blijft het belangrijk om mijn eetgewoontes goed onder controle te houden. Ik hou me aan de 6 eetmomenten op een dag en zorg dat er altijd iets gezonds
als snack in de koelkast staat, zoals augurk, paprika, tomaatjes, etc. Dit weerhoudt mij ervan om voor de bijl te gaan als ik reep chocolade tegenkom.”

Stappen tellen
“Net als mijn moeder ben ik ook fan van de stappenteller. Ik kan het iedereen aanraden. Mijn doel is om elke week 100.000 stappen te zetten. Een mooi voordeel is dat je van al dat lopen extra veel energie krijgt.”

Beker warme melk
“Ik drink geen koffie en soms ben je de thee en het water ook wel zat. Dan pak ik voor de afwisseling een beker opgeklopte warme melk. Hierop doe ik dan wat kaneel en daar kan ik dan enorm van genieten.”

Tips
“Ik wil mijn kinderen niet helemaal suikerloos laten eten, maar ik wil mezelf ook niet in de verleiding brengen. Daarom koop ik voor mijn kinderen dingen die ik niet lust. Daarnaast heb ik foto’s van mijn favoriete recepten uit het kookboek op mijn telefoon staan, zodat ik die bij de hand heb als ik boodschappen doe. Doordat ik nu weet wat voedzaam is en doordat ik nu simpele en toch lekkere recepten heb gevonden in het kookboek voel ik mij weer helemaal happy!”

Je kunt nu meedoen met de cursus in 8 weken slank met de Foodsisters. Maximaal 300 deelnmers.

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
BlogReview

Verie – 18 kg

Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Lees verder »
BlogReview

Mandy -19 kg

Ik ben superblij met mijn vooruitgang! Het is een echte transformatie

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN