Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Met je zus samenwerken

We merken dat mensen vaak best nieuwsgierig zijn hoe dat nu is om met je zus samen te werken. In deze blog geef ik jullie een kijkje achter de schermen van ons Foodsister-bestaan en hoe we tot onze recepten komen.</I<

Jij mag niet meedoen! Hiermee startte vroeger menig conversatie met mijn Food-zus Janneke. Misschien een troost voor de dames die geen zus hebben en dit altijd zo hebben gemist. Toen wij kinderen waren lagen we lang niet altijd op één lijn en was het echt niet altijd twee handen op één buik.

Juist de verschillen tussen ons, maakt dat we als Foodsisters een gouden combinatie zijn. Voeding is onze gezamenlijke passie en bracht ons bij elkaar.

Janneke heeft op 18 jarige leeftijd het landelijke West-Friesland verruild voor ‘de grote stad’ Amsterdam. Daar leerde ze nieuwe dingen eten als artisjok, courgette en avocado. Producten waar we 18 jaar geleden nog niet eerder van gehoord hadden. Ik weet nog dat ze thuis kwam met sushi, bah! Rauwe vis op smaakloze rijst, haha. Nu mijn lievelingseten.

Zelf werkte ik destijds als bankadviseur. Wat wilde ik daar graag weg. Out-of-the-box denken is mijn specialiteit en dan zit je bij een bank met alle regeltjes niet op de juiste plek. Toen Janneke met het idee kwam samen een dieetpraktijk over te nemen, kwam ze voor mij precies op tijd. Ik deed het praktische gedeelte van onze praktijk en Janneke de begeleiding van de cliënten. Hoewel ik me ook snel met de begeleiding ging bemoeien. En daarbij de kennis die Janneke op school had opgedaan op de korrel nam. Een handje peulvruchten per dag? Naar dat advies luistert toch geen hond? Hoezo vijf boterhammen onder de middag, dat kan een mens toch niet op? Waarom vragen we niet gewoon wat de mensen willen en geven we daar advies over? Iets wat mij zo logisch leek. Toen in de wereld van de diëtisten heel vernieuwend.

Intussen zijn we vooral veel bezig met het schrijven van recepten. Met daarin altijd is ons achterhoofd: wat willen de mensen die ons volgen? Daarin kunnen zowel Janneke als ik al onze creativiteit kwijt. Janneke met ‘stadse’ uitstapjes naar lamsbout, bulgur en linzen. Ik met praktische en snelle recepten die ik voor mijn gezin kan klaarmaken. Janneke beoordeeld vervolgens weer of het voedingskundig goed in elkaar zit. Samen komen we dan tot unieke, maakbare en gezonde recepten. En geloof me dit gaat niet altijd zonder strijd, maar we zijn altijd trots op het eindresultaat, omdat we elkaar zo goed aangevuld hebben.

– Amande –

janneke en amande vroeger

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »
BlogReview

Hendriëtte (-30kg)

Het volgen van de weekmenu’s is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief