Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Loes (31): ‘Het was tijd om weer aan mezelf te denken’

Na 2 zwangerschappen kort achter elkaar, volgde voor Loes (31) een stressvolle periode, omdat haar zoontje ziek werd. Gelukkig gaat alles nu weer veel beter. Ze pakte de draad weer op met de weekmenu’s van de Foodsisters en viel 15 kilo af.

“Wanneer ik besloot om met het kookboek van de Foodsisters aan de slag te gaan? Twee weken na de geboorte van mijn zoontje kreeg hij het RS virus. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis en lag een week op de intensive care. Hij heeft hier benauwdheidsklachten aan over gehouden en meerdere keren in het ziekenhuis gelegen. Een stressvolle periode dus. Nu gaat het gelukkig veel beter met Kyan. En mijn dochter, een heerlijke eigenwijze griet is ook ontzettend lief. Eindelijk thuis weer even wat stabieler dus. En tijd om weer aan mezelf te denken. Via mijn buurvrouw hoorde ik over het eten zonder suiker. Ik zocht op internet en las wat suikers eigenlijk met je lichaam en energie doen. Ik wilde graag ervaren hoe het zou zijn zonder suikers. En daarmee ging ik aan de slag met de weekmenu’s van de Foodsisters.

Tijd voor een gevulde groentenla
De fruitschaal en groentenla vulde ik weer volop en ik ging weer zwemmen. De eerste periode was even wennen en voegde ik nog wel eens zoetstof aan mijn recepten toe. Daar heb ik nu helemaal geen behoefte meer aan. Amandelbrood en bosbessenmuffins zijn mijn favoriete recepten. Voor het avondeten  koolhydraatarme quiche met groenten of de heerlijke groenten lasagne.

Ik was de strijd met de kilo’s zat
Ik heb altijd strijd gehad met mijn kilo’s. Ik ben een echte gezelligheidseter. Koekje bij de koffie, hapjes, wijntjes. Ik vind ook alles lekker. Daarnaast bewoog ik te weinig tijdens mijn zwangerschappen waardoor ik behoorlijk aankwam. Eerder heb ik Sonja Bakker en Weight Watchers gedaan in een ver verleden. Ik was de strijd zat en besloot nooit meer een dieet te volgen. Het roer omgooien, normaal eten, gezond eten en veel beweging. Ik ben er van overtuigd dat dit de beste manier van afvallen is, die je ook het beste vol kunt houden op lage termijn.  In 2011 viel ik uit mezelf al 37 kilo af en na mijn zwangerschappen weer 15 kilo.

Eet voldoende
Je mag best veel eten als je wilt afvallen, als je maar goede (gezonde) keuzes maakt. De weekmenu’s van de Foodsisters bieden dit. Ze zijn goed vol te houden met 6 eetmomenten per dag. Ook zijn de recepten makkelijk te maken. Vaak maak ik ze al een dag van tevoren en de smaken kloppen bij elkaar. Met mijn onregelmatige werk als begeleider bij een intensieve behandelgroep voor jongeren met een verstandelijke beperking, heb ik tussendoor ook af en toe tijd om in de keuken te staan en steeds weer iets anders te maken.

Een goede balans met het gezin
Thuis doen ze ook gewoon mee. We hebben hierin een goede combinatie gevonden. Een aantal dagen mee-eten met mijn gezonde recepten en een aantal avonden in de week eten zij waar ze zin in hebben. Een gezond eetpatroon is ten slotte voor iedereen prettig, ook als je niet hoeft af te vallen. Sinds ik weet hoe ongezond het is om teveel suiker te eten, krijgen mijn kinderen lang niet meer zoveel snoep. Ze vinden het nu heerlijk als ik ’s middags tomaatjes met zuivelspread maak of ontbijt met appelpannenkoek van de Foodsisters.

De laatste kilo’s
Nu wil ik graag nog 10 kilo kwijt, maar ik neem er wel de tijd voor. Ik maak er elke dag weer een gezond feestje van. Daarnaast wil ik graag wel een beetje lekker blijven eten en niet leven op droge crackers en groene thee. Ik houd me nog even aan de dagmenu’s van de Foodsisters. Wél een glaasje wijn met een kaasblokje in het weekend dat moet kunnen. De Foodsisters noemen dit smokkeldag 😉

Het is nooit te laat om gezond te gaan eten!
Ik zou het iedereen aanraden om eens het weekmenu te proberen. Voor mij was het belangrijk dat alles thuis weer wat stabieler was, maar het is nooit te laat om gezond te gaan eten! Heb je al een hele tijd minder energie en vraagt je lichaam constant om eten, laat de suikers staan. Het is even een knop die je om moet zetten en je lichaam moet ook echt langzaam wennen, maar als je minder suikers eet, zul je echt merken dat je je fitter en energieker voelt en dat maakt het leven een stuk leuker en gezelliger!”

Wil jij ook aan de slag! We hebben nu een compleet slank programma voor 8 weekmenu’s:  https://foodsisters.10web.site/shop/in-8-weken-slank/

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »
BlogReview

Hendriëtte (-30kg)

Het volgen van de weekmenu’s is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief