Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ketose strips, hoe werkt het?

Ketose strips of ketose sticks er zijn tegenwoordig veel manieren om te testen of je in ketose bent. Hoe meet ik ketose of hoe herken ik het? Er zijn verschillende manieren om ketose te testen, waarbij je de hoeveelheid ketonen in je lichaam meet. Je kunt testkits kopen waarmee je aan de hand van je eigen urine kunt meten of je in ketose bent. Een voorbeeld hiervan is Ketostix, waarbij je een teststrip in een urinemonster dompelt, wacht eventjes en je kunt het resultaat aflezen van de strip.

Ketose strips
Daarnaast zijn er ook een hoop lichamelijke veranderingen waar je ketose aan kunt herkennen. Dit zal je waarschijnlijk eerder merken dan de strips aangeven. Een van de eerste dingen die je zal merken is dat je snel wat gewicht verliest. De hoeveelheid zal verschillen per persoon en wanneer je weinig te verliezen hebt zal het niet zo veel zijn, maar de weegschaal laat meestal gewichtsverlies zien. Dit komt door dat je je opgeslagen koolhydraten gaat verbruiken maar niet aanvult.

Daarnaast wordt ons gewichtsverlies beïnvloed door vele factoren: de hoeveelheid drinkvocht, temperatuur, alcohol, menstruatie en zouten in de voeding. De eerste week zal je ook veel watergewicht verliezen, eerder vastgehouden door je vetcellen. Als je deze vetcellen begint te verbranden komt het water vrij.

Wil je graag een voorbeeld van een ketogeen weekmenu? Vraag hem hier gratis aan!

Energieker en gefocust dankzij ketose
Nog een teken wat je misschien opmerkt is dat je minder honger hebt dan gewoonlijk. Als je meer vetten en eiwitten eet, zal je langer vol zitten dan wanneer je voornamelijk koolhydraten binnen krijgt. Dit zal niet in het begin gelijk zo voelen maar ketogeen dieet fans die het langer dan een week volgen geven aan energieker en meer gefocust te zijn.

Dit filmpje hebben wij gemaakt om het ketogeen dieet nog wat duidelijker te maken

Herken de signalen van je lichaam bij ketose
Wat misschien een minder leuk herkenningspunt is, is een onfrisse adem. Door de hoge ketonniveaus in je lichaam maakt het lichaam meer aceton aan, dat via je urine of ademhaling uit het lichaam moet. Je zult dit wellicht het meest opmerken wanneer je ’s ochtends wakker wordt, maar dir verbetert na goed je tanden en tong te poetsen. Mocht je er gedurende de dag nog hevige last van ervaren kun je gerust een kauwgompje nemen. Het is gelukkig wel een heel duidelijk signaal dat je lichaam in ketose is.

Blijf goed drinken tijdens je ketose fase
Sommige mensen hebben ook last van donkerdere urine of wat onzuiverheden op de huid. Tijdens het ketodieet worden de opruimende en schoonmakende kracht van longen, lever, nieren en van de huid vergroot, zodat grote hoeveelheden afval en giften snel worden afgevoerd. Ze hebben niet de normale last van dagelijks voedsel verbranden en kunnen zich helemaal concentreren op het onttrekken van afval en giften van de weefsels. Dit kan verschijnselen veroorzaken zoals donkerdere urine/puistjes/onrustige huid. Hier is gelukkig niets slechts aan, let er op dat je wel altijd voldoende blijft drinken.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
BlogReview

Verie – 18 kg

Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Lees verder »
BlogReview

Mandy -19 kg

Ik ben superblij met mijn vooruitgang! Het is een echte transformatie

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN