Jani (-20kg)

Door de jaren heen zijn de kilo's eraan geslopen

Ik heb de weekmenu’s uit het 8 weken slank boek gevolgd. Ik had het al een tijdje in mijn hoofd om af te vallen, maar de pogingen tot nu toe waren niet geslaagd. Van sommige diëten kreeg ik honger, ook shakes bij de Kruidvat hadden geen effect, daar werd ik misselijk van.

Toen ik bij mijn buren over het boek van de Foodsisters hoorde, dacht ik: dat ga ik ook proberen.

Door de jaren heen zijn de kilo’s eraan geslopen. Zwangerschappen, veel werken, druk een gezin. Dan grijp je toch makkelijker naar een pizza of iets ongezonds.

Ik heb boodschappen gehaald aan de hand van de boodschappenlijstjes. Ik maakte van tevoren een goede planning, ook met het gezin.

Wat mij echt heeft geholpen is dat je met de menu’s elke dag opnieuw kan beginnen. Als het een dag niet lukt, dan lukt het morgen. En dan begin je gewoon de volgende dag van het weekmenu. Dat heb je altijd voor ogen gehouden. Zo lukte het mij om vol te houden.

Mijn tip aan anderen?
Ik doe elke dag een workout van 10 min, het is kort, maar gewoon heel consequent volhouden. Ik merk dat dat ook helpt.

Ik ben er trots op, dat het gelukt is! En dat ik hier nu zit om mijn ervaringsverhaal te mogen delen. Dat had ik een jaar geleden nooit gedacht!

 

Bekijk hier haar video.

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

Deel bericht:

Ontvang ons gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Recente blogs

BlogReview

Anja (-37kg)

Geef niet te snel op. Ook al heb je een keertje een slechte dag

Lees verder »
BlogReview

Linda -20 kg

Ik schrok toen ik een foto van mijzelf zag. Ik dacht nu moet er iets gebeuren.

Lees verder »
BlogReview

Ria -32kg

Ria, intermittent fasting was de oplossing voor mij

Lees verder »

Inloggen

Meld je hier aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Aanmelden
salade-menu

Ja, ik me wil graag inschrijven bij Foodsisters en het gratis weekmenu ontvangen.

Maak van afvallen een feestje! Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten. Vul hieronder je gegevens in

 

On this website we use first or third-party tools that store small files (cookie) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (technical cookies), to generate navigation usage reports (statistics cookies) and to suitable advertise our services/products (profiling cookies). We can directly use technical cookies, but you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies. Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience.