Intermittent fasting. Wat vinden de wetenschappers?

Intermittent fasting wint snel aan populariteit. Steeds meer mensen zweren bij deze methode. Je kunt er in de media niet meer omheen en ook wetenschappers zijn enthousiast. In dit filmpje vertellen hoogleraar diabetes Hanno Pijn en wetenschapsjournalist Maarten Keulemans waarom ze zelf ook aan intermittent fasting doen.

Het voedingscentrum geeft aan dat intermittent fasting een goede methode is, maar dat het wel belangrijk is dat is je tijdens je eet-fase en vasten-fase de juiste gezonde keuzes maakt. Dus niet teveel en ongezond eten in je eet-fase.

Veel mensen vinden het lastig om te bepalen wat je nu zoal kan eten tijdens een dag intermittent fasting. Daarom hebben wij hier handige weekmenu’s voor gemaakt en geven wij in ons boek op een simpele wijze uitleg over intermittent fasting. Bekijk het kookboek over intermittent fasting hier: https://tinyurl.com/y3jrcbct

Bekijk hier de video van 1 vandaag.

Meer informatie: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/periodiek-vasten-waarom-2-dagen-niet-eten-een-goed-idee-kan-zijn/

Deel bericht:

Ontvang ons gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogKerstVegetarisch

Kerstvoorgerecht met avocado

Een kerst-voorgerecht met avocado waarmee je iedereen blij maakt. Door de neutrale smaken zal je hier niet snel de plank mee mis slaan.

 Voorbereiding: 25 minuten
  Baktijd: 40 minuten
   Oventemperatuur: 180 ºC

Lees verder »
BlogKerstVoorgerecht

Kerstvoorgerecht met tonijn

Een lekker kerstvoorgerecht die makkelijk van te voren klaar te maken is. Zo heb je nog genoeg tijd om gezellig met je familie of vrienden bij te praten.

Lees verder »
BlogKerstTussendoortje

Kerststol recept

Tip: Deze verrukkelijke kerststol ga je na vandaag elk jaar met kerst maken. En misschien vind je de kerststol zelfs wel zo lekker dat je hem ook maakt als oud en nieuw-stol, verjaardags-stol, omdat ik het verdiend heb-stol of omdat je gewoon zin had om iets lekker te bakken-stol.
Zelf vinden wij de kerststol uit de supermarkt altijd veel te zoet en droog smaken. Dit recept is zo lekker dat je nooit meer anders wilt. Veel bakplezier!

  Bakken: 40 minuten
   Oventemperatuur: 180 ºC

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Aanmelden
salade-menu

Ja, ik me wil graag inschrijven bij Foodsisters en het gratis weekmenu ontvangen.

Maak van afvallen een feestje! Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten. Vul hieronder je gegevens in

[activecampaign form=10 css=1]