Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Hoe overleef ik pasen

Het paasontbijt komt steeds dichterbij en dat betekent dat er weer veel verleidingen op je bordje komen te liggen. Broodjes, paasstol, croissants en paaseitjes zijn een aantal verleidingen die zeker niet in het koolhydraatarme plaatje passen. Hoe kun je er voor zorgen dat je deze verleidingen toch weerstaat en hoe overleef je de pasen met al dat lekkere eten.

Om te beginnen hebben we een aantal koolhydraatarme paasontbijt ideetjes voor je op een rijtje gezet. Zo kun je toch lekker mee genieten. Hier kun je de recepten bekijken.

Een voordeel van pasen is dat je veel ei recepten kan maken. Deze passen allemaal binnen het koolhydraatarme eten.  Begin de dag bijvoorbeeld met een lekkere omelet of een gekookt eitje. Of maak de feestelijke ham-ei muffin uit een van de recepten. Zelfs je vertrouwde bakje yoghurt of kwark kun je een feestelijk tintje geven door er een yoghurt trifle van te maken.  Pak een hoog glas en vul de bodem met granola of muesli en stamp goed aan. Pak wat fruit naar keuze en snijd dit in plakjes, vul het glas met een laagje fruit (ook de zijkanten) en giet daaroverheen wat yoghurt of kwark. Herhaal dit todat het glas gevuld is en top af met wat fruit en kaneel.

Blijf op gewicht

De kunst tijdens feestdagen is altijd om op gewicht te blijven. Probeer de koolhydraatrijke hapjes te vermijden of verzin een alternatief, zodat jij het wel kan eten. Altijd streng zijn en bedanken voor alles is een lastige opgave. Maar onbeperkt alle regels naast je neer leggen is ook niet de bedoeling. Wij raden je aan om vooral bewust te genieten van de keuzes die je maakt. Dit betekent eten met aandacht: bewust proeven en genieten van het eten op je bord, inplaats van het gedachteloos naar binnen schuiven van een overdadig paasontbijt.

Het is belangrijk om tijdens de feestdagen de juiste balans te vinden tussen alle lekkere gerechten die voor je neus staan. Als je van te voren bedenkt op welk moment van de dag je de koolhydraten wilt eten, zal je achteraf gezien minder koolhydraten binnenkrijgen dan wanneer je overal iets van pakt. Wil je bij de brunch genieten van een plakje paasstol, geniet er dan ook van! Maar kies daarnaast niet ook nog voor een croissantje . Als je mindful keuzes maakt, kies dan voor één van de mogelijkheden en geniet hier optimaal van. Uiteindelijk is het jouw keuze en jij wilt een bepaald doel bereiken. En die bereik je alleen door soms een andere keuze te maken dan andere mensen. Wees vervolgens in de loop van de dag matig met de koolhydraten en maak bijvoorbeeld een mooie paaswandeling als afsluiting. Zo overleef jij de pasen en bereik jij je doel!

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
BlogReview

Verie – 18 kg

Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Lees verder »
BlogReview

Mandy -19 kg

Ik ben superblij met mijn vooruitgang! Het is een echte transformatie

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN