Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Hoe overleef ik pasen

Het paasontbijt komt steeds dichterbij en dat betekent dat er weer veel verleidingen op je bordje komen te liggen. Broodjes, paasstol, croissants en paaseitjes zijn een aantal verleidingen die zeker niet in het koolhydraatarme plaatje passen. Hoe kun je er voor zorgen dat je deze verleidingen toch weerstaat en hoe overleef je de pasen met al dat lekkere eten.

Om te beginnen hebben we een aantal koolhydraatarme paasontbijt ideetjes voor je op een rijtje gezet. Zo kun je toch lekker mee genieten. Hier kun je de recepten bekijken.

Een voordeel van pasen is dat je veel ei recepten kan maken. Deze passen allemaal binnen het koolhydraatarme eten.  Begin de dag bijvoorbeeld met een lekkere omelet of een gekookt eitje. Of maak de feestelijke ham-ei muffin uit een van de recepten. Zelfs je vertrouwde bakje yoghurt of kwark kun je een feestelijk tintje geven door er een yoghurt trifle van te maken.  Pak een hoog glas en vul de bodem met granola of muesli en stamp goed aan. Pak wat fruit naar keuze en snijd dit in plakjes, vul het glas met een laagje fruit (ook de zijkanten) en giet daaroverheen wat yoghurt of kwark. Herhaal dit todat het glas gevuld is en top af met wat fruit en kaneel.

Blijf op gewicht

De kunst tijdens feestdagen is altijd om op gewicht te blijven. Probeer de koolhydraatrijke hapjes te vermijden of verzin een alternatief, zodat jij het wel kan eten. Altijd streng zijn en bedanken voor alles is een lastige opgave. Maar onbeperkt alle regels naast je neer leggen is ook niet de bedoeling. Wij raden je aan om vooral bewust te genieten van de keuzes die je maakt. Dit betekent eten met aandacht: bewust proeven en genieten van het eten op je bord, inplaats van het gedachteloos naar binnen schuiven van een overdadig paasontbijt.

Het is belangrijk om tijdens de feestdagen de juiste balans te vinden tussen alle lekkere gerechten die voor je neus staan. Als je van te voren bedenkt op welk moment van de dag je de koolhydraten wilt eten, zal je achteraf gezien minder koolhydraten binnenkrijgen dan wanneer je overal iets van pakt. Wil je bij de brunch genieten van een plakje paasstol, geniet er dan ook van! Maar kies daarnaast niet ook nog voor een croissantje . Als je mindful keuzes maakt, kies dan voor één van de mogelijkheden en geniet hier optimaal van. Uiteindelijk is het jouw keuze en jij wilt een bepaald doel bereiken. En die bereik je alleen door soms een andere keuze te maken dan andere mensen. Wees vervolgens in de loop van de dag matig met de koolhydraten en maak bijvoorbeeld een mooie paaswandeling als afsluiting. Zo overleef jij de pasen en bereik jij je doel!

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »
BlogReview

Hendriëtte (-30kg)

Het volgen van de weekmenu’s is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief