Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Goedkope eiwitshakes..??

In een goedkope shake van het Kruidvat zitten 53 suikerklontjes

Verschil tussen verschillende eiwitshakes
Heeft jouw diëtist je geadviseerd om een koolhydraatarm- en eiwitrijk dieet te volgen? Wat was je conclusie? Luister je naar de diëtist zijn/haar advies en gebruik je de maaltijdvervanging die zij adviseert of ga je zelf op zoek naar een goedkopere vervanging? Graag wil ik, als diëtist, je uitleggen wat het verschil is. Laten we de huismerk-shake van Kruidvat als voorbeeld nemen. Het heeft een mooie verpakking met daarop de claim: “Ideaal gewicht en rijk aan eiwitten.” Een pot van deze shake koop je al voor 8,99. Een koopje.. of 53 suikerklontjes in een pot?

De feiten over eiwitshakes op een rij:
Het ingrediënt dat het meest in een product zit, wordt altijd als eerst genoemd (let hier op!). In het geval van de Kruidvatshake: Suiker. Daarnaast zit er ook nog maltodextrine in: een goedkoop vulmiddel dat ook wel bekend staat als de stofvorm van moutstroop, een andere vorm van suiker dus.. Al deze suikers hebben als gevolg dat je lichaam de hele dag door zal blijven vragen om suikers hierdoor zul je snel weer honger hebben.  En wat doe je dan nog een shake nemen? Doe maar niet. De shake zit tjokvol suiker: 6,5 suikerklontje per shake. En wat is het resultaat na het verorberen van deze pot? In totaal eet je 53 suikerklontjes.

Kies voor kwalitatief goede producten met voldoende eiwitten
Suiker is veel goedkoper dan het ingrediënt eiwit. Dus hoe kunnen ze deze shake zo goedkoop mogelijk maken? Inderdaad veel suiker toevoegen. Maar afvallen zal moeilijk gaan, want je komt niet in de vetverbranding. Maar nog belangrijker is de vraag die je jezelf moet stellen: Wil ik dit soort ingrediënt (bv. maltodextrine) in mijn lijf stoppen en wat is het effect op lange termijn? Goedkoop is in dit geval duurkoop, laat je daarom adviseren door de diëtist en kies voor kwalitatief goede producten met voldoende eiwitten. Lees voor tips over gezond afvallen de blog: Hoe val je gezond af? 

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »
BlogReview

Hendriëtte (-30kg)

Het volgen van de weekmenu’s is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief