Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Foodsisters zoeken uit!

Hoe kan ik nu kiezen wat gezond is? Is een vraag die we vaak krijgen. Ik ben vandaag naar de supermarkt gegaan en heb willekeurig een aantal ‘gezond ogende’ tussendoortjes uit de schappen gepakt of tussendoortjes die we veelvuldig bij cliënten in de tas zien terugkomen. In deze serie zal ik wekelijks één product uitkiezen waarvan ik laat zien hoe wij het product beoordelen, zodat je het straks ook zelf kan! Wat zegt Kellogg's over het tussendoortje:

Special K heeft een assortiment verrukkelijke tussendoortjes ontwikkeld, om op te stillen. ’s Middags trek in een tussendoortje? Geniet dan van een zakjeSpecial K Biscuit Moments, knapperige biscuitjes met 99 calorieën. Er zijn diverse heerlijke smaken, waaronder chocolade, aardbei en bosbessen. Ontdek ook het asssortiment Biscuit Moments. 

Deze week: Kellogg’s special K Biscuit Moments chocolat.

De ingrediënten:

Tarwemeel, vulling met chocoladesmaak (33%)(fructose, bevochtigingsmiddel {glycerol}, chocolade (6%) {cacaomassa, suiker, cacaoboter, cacaopoeder met verlaagd vetgehalte, emulgator [sojalecithine]}, dextrose, glucosesiroop,gemodificeerd zetmeel, cacaopoeder met verlaagd vetgehalte, stabilisatoren {E460, E466}, emulgator {sojalecithine}, aroma), suiker, plantaardige olie, maltodextrine, melkweipoeder, gemodificeerd zetmeel, emulgatoren (sojalecithine, E472e), invertsuikersiroop, rijsmiddelen (E500, E450, E341), johannesbroodpoeder, magere melkpoeder, zout, kleurstoffen (E150, E153), aroma.

ALLERGIE-INFORMATIE:

Bevat melk, tarwe en soja.

Wat dit vertelt:

Een tussendoortje, die goed vult en langzaam energie afgeeft zou hoog in eiwit moeten zijn en het liefst laag in koolhydraten. In de grafiek zie je terug dat dit product voornamelijk brandstof in de vorm van koolhydraten levert. Handig voor als je straks direct gaat sporten, maar als je hierna achter je bureau blijft zitten krijg je teveel energie in één keer. Het overschot slaat je lichaam op in vet.

Dat het veel koolhydraten bevat kun je zien aan twee dingen. Het eerste ingrediënt zit vaak het meest in het product. In dit geval is dat tarwemeel (bevat veel koolhydraten) en kan ik 7 soorten suiker vinden in de lange rij met ingrediënten. Wil je liever ‘pure’ producten kiezen? Kijk dan eens naar de hoeveelheid ingrediënten in een product. En hoeveel ingrediënten zou je normaal gesproken bij biscuits verwachten als je het bijvoorbeeld zelf zou maken. Bij deze biscuits zijn het er maar liefst 30 waarvan 7 verschillende benamingen voor suiker.

Dit product levert zijn energie met name uit koolhydraten (gelijk aan 4,5 suikerklontje) en bevat bijna geen eiwitten. Luister naar je lichaam, waarschijnlijk heb je redelijk snel na het eten van dit koekje alweer honger.

Voor tips over gezonden tussendoortjes lees ons artikel: Gezonde tussendoortjes

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
BlogReview

Verie – 18 kg

Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Lees verder »
BlogReview

Mandy -19 kg

Ik ben superblij met mijn vooruitgang! Het is een echte transformatie

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN