Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ervaring Sietske

Hoe ik te zwaar ben geworden? “Als kind was niet echt te zwaar. Later toen ik een jaar of 14 was merkte ik wel dat ik sneller aankwam als iemand anders wanneer ik ongezond had gegeten. Maar de échte kilo’s kwamen pas later. Mijn vader werd ernstig ziek en een moeizaam zwangerschaps-traject werkte ook niet mee. Ook wilde we graag zwanger worden, helaas ging dit niet vanzelfsprekend en moesten we een langdurig traject in om zwanger te worden.

3 jaar lang hormonen spuiten
Ik moest 3 jaar lang elke dag hormonen spuiten. Hierdoor merkte ik al dat ik iets aankwam. Vooral bij mijn buik. Na 3,5 jaar werden we zwanger van een tweeling. Op het einde van de zwangerschap woog ik bijna 125 kilo. Na de bevalling van onze prachtige dochters, een ééneiige tweeling, heb ik direct de kilo’s aangepakt en wist ik mijn gewicht terug te krijgen naar 65 kilo’’.

 

De terugval door zorgen voor anderen.
‘’Helaas ging het na de bevalling nog slechter met mijn zieke vader. Door de zorgen om mijn vader ging ik niet eten of juist heel slecht eten. Wel zorgen dat de meiden goed te eten hadden, maar ik vergat mezelf. Het ziekbed van mijn vader heeft 6,5 jaar geduurd en ik was er al die tijd om voor mijn vader te zorgen, naast de zorg voor mijn eigen gezin. Uiteindelijk koos mijn vader er op zijn verjaardag voor om in slaap gebracht te worden. De impact hiervan zorgde ervoor dat bij mij de kilo’s er weer aan kwamen. Dat hij onze dochters maar 1,5 jaar heeft mee mogen maken is mij zwaar gevallen. En dan het verdriet dat mijn moeder heeft met zijn overlijden. Nu is het twee jaar geleden’’.

 

‘Op het moment dat er dingen in mijn leven gebeuren, die veel impact hebben, ga ik slechter eten’

 

Ik schaamde mij voor mijn lichaam
Door dit alles ging ik niet direct heel veel eten. Maar ik at eerder juist niet en als ik at was het ongezond. Ik kwam in een aantal maanden 10 kilo  aan en vooral op mijn buik. Die ik overigens goed probeerde te verbloemen door mijn kleding of een sjaal die ik voor mijn buik hing. Elke keer als ik in de spiegel keek schaamde ik me voor mijn lichaam, voornamelijk mijn buik. Mensen gingen vragen of ik weer zwanger was. Dat wilde ik niet meer. Ik wil ook niet dat onze dochters zich straks zouden gaan schamen voor mij.  Als we bijvoorbeeld zouden gaan zwemmen. Dit spookte dan allemaal door mijn hoofd. Toen ging ik zoeken op het internet en kwam de Foodsisters tegen. Ik zij tegen mij partner: dit is het laatste wat ik ga proberen als het me dan niet lukt, dan weet ik het ook niet meer.Ik heb echt van alles geprobeerd van shakes en Sonja Bakker, naar de diëtist en vervolgens  het 8 weken slank van de Foodsisters. En dat was dus het laatste wat ik nog wilde proberen’’.

 

Ik was er klaar voor op de één of andere manier had ik er meteen vertrouwen in dat het nu wel zou lukken.
‘’Je mag nog steeds redelijk veel eten en alles word goed uitgelegd. Dat maakt dat ik het makkelijker vol kan houden. En dát gaf mij weer vertrouwen en hoop. Dit programma was wat ik nodig had: een steuntje in de rug. Het ritme in de weekmenu’s heeft mijn goed geholpen. Het is super om te weten dat je ook lekkere dingen kunt maken die niet slecht voor je zijn. Gevarieerd eten is belangrijk en ik heb geleerd wat suikers in je lichaam kunnen doen’’.

 

Ik kan zelfs de chocolade laten staan.
‘’Wat ik lekker vind uit het weekmenu?:Het appeltaartje, de chocolade Mouse en de mango salade met rivierkreeftjes. Ook houd ik erg van de salade. Ik hou van chocola daar ben ik echt gek op, maar ik weet nu wat het doet. Ik merk nu ook wat voor verschil het is, nu ik de chocolade zo goed als niet meer eet. Dit is ook de gedachte die ik vasthoud wanneer ik veel lekkers zie staan. Als er iets speciaals is verwen ik mijzelf met een hapje taart van mijn partner. En hoe klein het ook is, daar geniet ik intens van. Wat mij betreft is het dan ook genoeg. Zeker met de achterliggende gedachten, wetende wat het doet met je lichaam’’.

 

De meiden eten nu ook kwark met noten en fruit
‘’Het is makkelijk te combineren met mijn gezin. Het zijn leuke uitdagende gerechten waardoor het goed vol te houden is. Soms maakte ik de gerechten alleen voor mezelf en voor de meiden, dan kreeg mijn partner iets anders. Maar eigenlijk eten ze nu alles vaak mee. Soms voeg ik voor hen iets extra’s toe. De meiden zijn nu 4 en gelukkig makkelijke eters. En door jullie boek eten ze nu ook kwark met noten en fruit.
Nu ben ik gewoon weer vooraan begonnen en ik maak soms een gerecht uit jullie kookboek in plaats van wat er in het 8 weken slank menu staat. En als ik een keer uit eten ga, dan pak ik wel eens een toetje, daar geniet ik dan intens van en dat is dan ook speciaal’’.

 

Geen jojo effect
‘’Door mij goed te houden aan de menu’s en te zorgen dat ik 6 x per dag eet, veel water drink en daarbij ook beweeg, blijf ik op gewicht. En door mezelf niet alles te ontzeggen houd ik het super goed vol en blijf ik er ook vertrouwen in hebben.Niet denken maar doen. Dit is goed vol te houden en ook nog eens super lekker. Geen jojo effect omdat niet alles je wordt ontzegd. Hierdoor super goed vol te houden en makkelijk naar je eigen hand te zetten. Ook voor het hele gezin mogelijk, zodat je niet meerdere maaltijden hoeft te koken’’.

‘’Ik ben echt super blij met jullie hulp, desondanks dat ik geen Facebook heb kon ik goed contact met jullie leggen via de chat. Hier werd ik ook goed te woord gestaan en werd er met mij mee gedacht. Ik kreeg ook meteen het gevoel dat jullie trots op me waren dat deed me echt goed. Misschien komt het raar over maar het is echt zo. Super bedankt’’.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »
BlogReview

Hendriëtte (-30kg)

Het volgen van de weekmenu’s is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief