Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ervaring Foodsisters: Vera

‘’Eerlijk gezegd was ik nog wat sceptisch. Ik dacht: ‘ook dit zal wel weer een fiasco worden, met veel te ingewikkelde recepten en ingrediënten’. Toch in een opwelling besteld en daar heb ik geen seconde spijt van gehad!’’

Vera (41) had een begin gewicht van 119,6 kilo en startte met het programma in 8 weken slank met de Foodsisters ‘’ Ik was zo zwaar, niks paste meer, ik had moeite met sporten, na een knie operatie is duidelijk geworden dat mijn knie compleet versleten is, ik kon niet meer in de spiegel kijken. Kortom, ik was echt ongelukkig, zat niet lekker in mijn vel. Ik volgde de Foodsisters al een tijdje op Facebook en zag het weer voorbij komen. toen heb ik het besteld. Ik zou morgen nog starten! Je voelt je energieker, minder opgeblazen. Ik slaap beter en ben over het algemeen minder moe’’.

 

Meerdere diëten
Ze heeft meerdere diëten gevolgd. ‘’welk dieet heb ik niet gevolgd, kun je beter vragen. Ik ben bij verschillende diëtisten en gewichtsconsulenten geweest. Ik heb de Weight Watchers gedaan, Herbalife, Modifast, vet- en suikervrij eten aangevuld met voedingssupplementen, GOK, Sonja Bakker en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het werkte niet omdat andere diëten moeilijk te combineren zijn met het drukke sociale leven wat ik heb. Dat vind ik hiermee niet. En bij veel andere diëten heb je vaak ingewikkelde recepten met veel bijzondere ingrediënten waar je ook nog eens veel van weggooit. De Foodsisters hebben hier echt rekening mee gehouden. En weggooien vind ik heel moeilijk dus dat helpt ook”.

De oorzaak voor het overgewicht van Vera is, zo zegt ze zelf: een combinatie van aanleg en aangeleerd gedrag. ‘’Bij ons thuis vroeger hoorde eten altijd bij gezelligheid en andersom. Er was altijd wel iets te snoepen, zowel bij mijn ouders als bij de rest van mijn familie waar wij veel over de vloer kwamen. Ik ben dan ook altijd een stevige meid geweest. Na mijn middelbare school ben ik gaan studeren en toen is het goed mis gegaan. Van het ene feestje rolde ik in het andere feestje. Er werd veel geborreld en het eten wat we klaar maakten in ons studentenhuis was verre van gezond’’. Voordat Vera ging trouwen (2007) is zij op eigen houtje 20 kilo afgevallen (van 95-75). ‘’Ik had mezelf echt voorgenomen dat ik in een jurk maat 40 wilde en dat is gelukt. Daarna ging het weer mis. 3 zwangerschappen binnen 3 jaar kostte me 30 kilo erbij. Vanaf dat moment heb ik poging op poging gedaan. Maar niks werkte. Tussendoor waren er nog veel heftige gebeurtenissen, waardoor ik erg ben gaan emotie eten. Voor ik het wist zat ik op 120 kilo. Eind december was ik echt vreselijk down. Toen kwam ik Foodsisters weer tegen’’.

 

Als je eenmaal de start gemaakt hebt, dan is het echt een hele fijne manier van eten
‘’Ik moest de eerste dagen af en toe echt wel even streng zijn voor mezelf en honderd keer tegen mezelf zeggen dat ik echt geen koekje ging nemen. Maar als je eenmaal de start gemaakt hebt, je lichaam is aan het nieuwe eten gewend, dan is het echt een hele fijne manier van eten, prima te combineren met een druk bestaan!’’

‘’Ik ben nog bezig en zit nu in week 7, maar het is heel erg goed vol te houden. Ik eet zelfs niet altijd de tussendoortjes, gewoon omdat het niet nodig is. Dan is het alweer tijd voor een volgende maaltijd. Het tussendoortje tussen de lunch en avondeten neem ik wel vaak! Dat is ook een moment waarop de kinderen even iets willen snacken en dan kan ik mooi mee doen! Op dit moment voel ik me zo goed. Ik denk er niet eens over na iets anders te pakken tijdens de thee. De behoefte aan iets zoets is ook veel minder. Wat ik wel af en toe voor mezelf maak is een latte macchiato. Dat is dan ook echt een cadeautje. Ik dacht, je mag een glas melk per dag, dan gooi ik die gewoon in mijn koffie’’.

 

Favoriete recept
‘’Ik vind de bulgur salade met wortel en de zoete schotel erg lekker. Grappig is dat, want toen ik het las dacht ik, dat wordt niks…. Maar ik wilde toch proberen. Heerlijk! Laatst hadden we eters, ik heb de zoete schotel voor gezet! Iedereen zat te smullen! De oven worteltjes met biefstuk en bieslookboter was overigens wat mij betreft ook erg succesvol!. Ik heb wel een echte guilty pleasure waar ik eigenlijk bijna iedere dag aan toegeef. Ik drink bijna iedere dag een blikje fanta light of cola light. Ik weet dat dat niet de bedoeling is, maar ik kan het niet laten. Als ik ga koken dan voel ik de behoefte al opkomen. Ik kook vaak voor het gezin wat aangepast, ik wil dan niet in de verleiding komen van het aangepaste eten te eten en als ik dan mijn drankje heb, lukt het me hier niet voor te zwichten!’’

 

Twee keer getrakteerd op een Foodsister maaltijd van vrienden

‘’Het is heel erg goed te combineren met je sociale leven. Uiteraard is het soms wel eens lastig, als je een etentje hebt. Maar ook dan is er een mouw aan te passen en eet ik salade. Afgelopen maand zijn we 2 keer bij vrienden op het eten uitgenodigd. Ik had aangegeven dat ik graag volgens mijn boek wilde eten. Of het een probleem was als ik mijn eigen eten meenam (moest wel even over een drempel heen). Beiden vonden het geen probleem, boden aan het recept te bekijken en te zien wat mogelijk is. Ik ben 2 keer getrakteerd op een Foodsister maaltijd gemaakt door vrienden! Smaakt extra lekker.

 

Op gewicht blijven

‘’Zover ben ik nog niet.  Ik moet eerst nog eens wat overtollige kilo’s kwijt. Ik realiseer me dat mijn trouw gewicht misschien niet zo realistisch is om te behalen, maar ik wil zeker nog heel wat kwijt. Ik ben al lang niet meer zo dicht bij de 100 geweest. Ik moet toch onder die 100 kunnen komen. In juni ga ik naar Ibiza. Dan wil ik echt weer eens zonder schaamte in een rokje kunnen lopen.  Mijn plan voor de toekomst is wel op deze manier te blijven eten. Ik voel me er namelijk ook echt goed bij. Als ik veel brood at, had ik vaak buikpijn. Een opgeblazen en naar gevoel in mijn buik. Dat heb ik al lang niet meer. Het proteïne brood bevalt me prima Ik vind het heerlijk! Ik doe het vaak in de broodrooster en dan met lekker beleg (mager uiteraard), heel erg lekker! En het vult enorm!

Vera is in totaal 12,5 kilo afgevallen van 119,6 naar 107 kilo. Wij zijn ontzettend trots op haar en wensen haar nog veel plezier en succes.

Wil je meer informatie lezen over het programma dat Vera heeft gevolgd? Klik dan hier

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
BlogReview

Verie – 18 kg

Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Lees verder »
BlogReview

Mandy -19 kg

Ik ben superblij met mijn vooruitgang! Het is een echte transformatie

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN