Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ervaring Foodsisters Candice

Hier lees je het verhaal van Candice die inmiddels 20 kilo in totaal is afgevallen. Deels met het programma in 8 weken slank met de Foodsisters.

Ik vermeed alle spiegels
‘’Medio februari 2018 was ik zo ongelukkig met mezelf. Ik paste niet meer in mijn favoriete jurkjes. Ik werd maar dikker en barstte vaak in tranen uit, omdat ik mezelf zo lelijk en dik vond. Foto’s van mijzelf wilde ik niet meer zien. Als iemand iets deelde op social media waar ik opstond kon ik ook wel huilen. Vreselijk vond ik het om mijzelf zo te zien. De enige reden dat ik nog in de spiegel keek was, omdat ik make-up op moest doen of omdat er een vuiltje in mijn oog zat. Verder vermeed ik dit voorwerp zoveel mogelijk. Mijn zelfvertrouwen was, als ik het in procenten moet omschrijven 10%. Dit is nu toch wel echt 80% geworden. De overige 20% zijn dan van die kleine dingen, die denk ik iedere vrouw wel eens heeft. Doordat mijn zelfvertrouwen minder was stond ik ook niet open voor een relatie. Ik voelde mij niet lekker in mijn vel en dit is nu zoveel veranderd. Ik wil nu ook weer wat meer open staan voor een relatie.

Mijn overgewicht had als oorzaak dat ik een echte emotie-eter ben. Ik slik nu antidepressiva en merkte dat ik daar ook van aankwam. De medicatie in combinatie met minder bewegen en het eten niet onder controle krijgen, maakte dat ik aankwam. Ik ben nooit een heel dun meisje geweest hoor, maar de oorzaken die ik net noemde maakte wel dat ik aankwam’’.

Waar ergens een deur sluit, opent zich ook weer een raam
‘’Sinds kort ben ik ook mijn baan verloren op een wat minder leuke manier. Hier ben ik erg verdrietig over geweest. Dit had vooral te maken met een overname en verhuizing van het bedrijf. Ik voelde mij daar juist zo op mijn plek en ben ook niet zo heel goed met ingrijpende veranderingen. Ik merk dat ik dan het gezonde eten lastiger vol kan houden. Ik vind het moeilijker wanneer er nare dingen gebeuren in mijn leven. Wel merk ik dat ik beter kan teruggrijpen naar het gezonde eetpatroon. Ik heb nu minder nodig van al het lekkers. Een handje is ook genoeg. Ik ben nu wel volop aan het solliciteren en ik houd de gedachten vast: Waar ergens een deur sluit, zich ook weer een raam opent

Mijn zelfvertrouwen was, als ik het in procenten moet omschrijven 10%. Dit is nu toch wel echt 80% geworden.

Sushi blijft sushi
‘’Ik woon nog thuis en mijn moeder doet ook gezellig mee. Mijn vader vindt het wat lastiger wanneer er geen rijst en aardappelen worden toegevoegd, maar dat is denk ik omdat het dan net iets te nieuw is en wanneer ik een feestje heb wordt ik soms opgebeld: ‘mag jij dan wel iets eten met jouw dieet?’ Dan moet ik lachen: natuurlijk kan ik mee eten. Ik laat het brood gewoon staan en kies voor vis en vlees. Soms neem ik mijn eigen tussendoortje mee naar mijn werk, dan krijg ik soms zelfs de vraag of ze het ook even mogen proeven. De reacties zijn dan altijd positief’’.

‘’Het voelt niet als een dieet zeg ik altijd. Ik moest gewoon kleine dingen aanpassen. Wat ik ook leuk vind is dat, wanneer je een beetje creatief bent met eten, je jouw favoriete eten ook zo kan aanpassen dat het ook gezonder is. Bijvoorbeeld pizza, ik ben gek op pizza. Tegenwoordig maak ik dan een bodem van havermeel en beleg de pizza met allemaal verschillende groente. Ook maak ik de saus zelf. Alleen Sushi blijft sushi, hier heb ik nog geen oplossing voor’’.

Veel moeite voor relatief weinig resultaat
‘’Ik heb veel verschillende diëten gedaan en allemaal waren ze moeilijk vol te houden.

De Weight Watchers: dit werkte niet voor mij. Het punten telsysteem vind ik veel te veel gedoe voor iemand met een druk leven. Daarna verschillende keren diëten gedaan met shakes. Zoals: Weight Care. Dit werkte wel en ik had ook geen moeite om het vol te houden. Het gevolg is alleen dat wanneer je weer brood gaat eten en je normale eetpatroon hervat, je dubbel zoveel aankomt. Ik was 10 kg afgevallen, maar na het stoppen met de shakes zat er binnen no-time weer 20kg aan. Bij het volgen van de shakes vielen op een gegeven moment ook mijn haren uit. Toen ben ik er mee gestopt. Je mist vitamines en mineralen. Het voelt heel vermoeiend als je telkens weer opnieuw ergens aan moet beginnen. Je wil gewoon iets wat werkt’’.

Ik miste lekker eten
‘’’Ook miste ik de ervaring die eten met zich mee brengt. Eten vind ik heel leuk en bij zo’n koude shake kwamen er weinig smaken en structuren aan te pas. Dit is bij Foodsisters heel anders. Daar draait het juist om lekker eten.

‘’Laatst had ik met vriendinnen afgesproken en zei zeiden: Jeetje Candy: ‘je smelt weg waar we bij staan’ en dan pakt ze mijn taille vast ‘en een taille! Wat goed!’. Iedereen noemt mij Candy, dit is een bijnaam die ik gekregen heb. Ook mijn tante, die ik al een poos niet had gezien, zei: ‘het lijkt wel of je zelfs langer bent geworden’. Omdat je andere verhoudingen hebt oog je dus ook anders, dat vond ik wel leuk om te zien. Dit soort complimenten dragen natuurlijk ook bij aan het zelfvertrouwen en dat maakt het extra leuk’’.

Bij de Foodsisters is er een duidelijk plan. Er staat wat je moet eten en dit werkt voor mij heel erg goed. Ik ben ook wel eens doorverwezen naar de diëtist, maar merkte bij mezelf veel weerstand. Dit kwam ook door negatieve verhalen om mij heen. Ik kan zelf ook wel bedenken wat gezonder is en wat ik beter wel en niet kan eten. Ik wilde juist recepten, inspiratie en weten hoe een gezonde dag eruit ziet en hoe ik dit kan combineren met elkaar. Ook stond de standaard bruine boterham met kaas mij tegen. Ik wilde iets nieuws’’.

‘’Ik verloor zelfs mijn haar, toen ben ik gestopt’’

Het Foodsisters boek is mijn bijbel
‘’Soms vragen mensen wel eens of ze mijn boek mogen lenen. Mijn standaard antwoord is dan: ‘je mag er in kijken, maar daarna wil ik het weer terug’. Het foodsisters boek is mijn bijbel.
Ik merk eigenlijk dat ik weinig trek heb in zoetigheid doordat je ook haast geen suikers meer eet. Heb ik wel trek in iets lekkers bij de koffie, dan kies ik voor een verantwoord tussendoortje.
Het avondeten is een levensstijl geworden. Nadat ik mijn kilo’s kwijt was ben ik in het weekend wel af en toe iets gaan eten waar ik erg naar verlangde, maar dit moet ook af en toe kunnen. Zo houdt je het vol.

Het ontbijt (Granola met kwark of yoghurt) is iedere dag al een feestje en het brood biedt ook volop mogelijkheden om mee te variëren. Doe er eens wat rozijnen, appel en kaneel doorheen. Je hebt geen beleg meer nodig en het is net alsof je een stukje appeltaart aan het opsmikkelen bent.

Tijdens het in 8 weken slank programma ben ik bijna 10 kg kwijt geraakt en op dit moment zit ik op 20 kg. Ik wil er nog 6 naar beneden en heb daar nu vertrouwen in.

Inmiddels heb ik alle boeken van de Foodsisters. Ik kan niet meer zonder. Het hoort bij mij’’.

Candice

  • Begingewicht: 93,3 kg
  • Hoeveel verloren: 20 kg > nog 6 kg te gaan.
  • Huidige gewicht: 73,3 kg
  • Lengte: 1,63 m
  • Leeftijd: 27 jaar
Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
BlogReview

Verie – 18 kg

Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Lees verder »
BlogReview

Mandy -19 kg

Ik ben superblij met mijn vooruitgang! Het is een echte transformatie

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN