Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Eet als een Zweed

Vorige week waren we op inspiratiereis naar Zweden. Waarom Zweden?  In Zweden is het zogenaamde low carb dieet al jaren een onderdeel van het eetpatroon. Zweden is het eerste Westerse land dat low-carb voeding als basis gaat gebruiken voor dieetrichtlijnen bij mensen met overgewicht.

Het eten van minder koolhydraten is begonnen doordat de arts Annika Dahlquist: http://annikadahlqvist.com/mina-bocker/Zij behaalde fantastische resultaten met haar patiënten met een Low Carb dieet. De Zweedse Gezondheidsraad besloot daarna dat het dieet wetenschappelijk onderbouwd is.

Hoe blijven de Zweden slank? Dit is wat ze eten:

1. Knäckebröd
De Zweedse Knäckebröd is super gezond. 85% van de Zweden heeft Knäckebröd in de kast staan. De crackers hebben maar 4 ingrediënten: roggemeel, gist, zout en water.

2. Kaviaar uit een tube
En hoe beleggen de Zweden hun Knäckebröd? Onder andere met kaviaar uit een tube. Elke Zweed is kent smörgåskaviar. De pasta komt uit een soort blauwe tandpasta tube en is gemaakt van kabeljauw kuit.

3. Bosbessen
Vriesvakken met een kilo’s bosbessen vind je hier. Wij spraken Zweden die het weekend zelf het bos in waren gegaan om de bosbessen te plukken. Ze maken er jam of smoothies van. Maar ook in de salade vind je de bosbessen. MMM wij zeggen zeker doen!

 

4. Haring
In Nederland zijn de aanbevelingen om twee keer per week vette vis te eten. Helaas haalt bij ons nog lang niet iedereen deze richtlijn. Wij denken dat de Zweden dit met gemak halen. De supermarkten liggen vol met allerlei haring variaties in blik of pot. Als lunch werd er veelvuldig zalm gegeten en zelfs bij het ontbijt ontbreekt de haring niet. Ook bij ons hotel zagen we menig Zweed de haring tijdens het ontbijt eten.

 

5. Havermelk
In Stockholm zijn heel veel koffie tentjes. Maar de soja-latte wordt hier al lang niet meer besteld. De hipsters die hier komen hebben grote Lee Towers brillen en bestellen een koffie met havermelk. Uiteraard hebben wij het ook geprobeerd. We zijn nog niet overtuigd.

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogKetogeen dieetKoolhydraatarm

Zelf de lekkerste granola maken

Dit is één van onze lekkerste granola recepten. Makkelijk, snel, smaakvol, glutenvrij en veel gezonder dan die suiker meuk uit de supermarkt.”>  Bereidingstijd: 20 minuten
 

Lees verder »
BlogReview

Margaret -12 kg

Toen ik bijna op het punt stond om te kiezen voor een maagverkleining, dacht ik; ik probeer nog één keer af te vallen en anders wordt het toch een operatie. Zo blij dat ik dat niet gedaan heb..

Lees verder »
BlogReview

Luci -16 kg

Ik ben nu veel fitter , spring uit de bank in plaats van mij eruit te moeten slepen . Echt zo fijn! Ik ben begonnen met hardlopen. Dacht dat ik dat nooit zou kunnen maar het lukt! 5 km is nu een eitje.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN