Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ben jij al goed bezig in 2015?

Hoe is het met jouw voornemens gesteld?  Gaat het goed of toch nog niet helemaal zoals je zou wensen?  Niet getreurd!  Wij kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is.  Volgens ons is het veel handiger om iedere dag als een dag te zien waarop weer alles mogelijk is. 

Ook het starten van goede voornemens!  En weet je wat zo leuk is?  In onze zoektocht naar een gezond leven komen we diverse mooie initiatieven tegen waar je, nog voordat je ermee bent begonnen, vrolijk van wordt!

Als kleine meisjes vonden wij het altijd geweldig om op het schoolplein te hoelahoepen maar wist je dat dit mega goed voor je lichaam is? Bodyhoopen is een uitstekende en plezierige manier van ‘core stability’ training. Het doel van ‘core stability” training: minder vatbaar voor blessures en betere sportprestaties. In feite is de romp het centrum van de functionele kinetische keten en vormt daarmee de ‘fundering’ van alle beweging van de ledematen. Dit ‘Powerhouse’ wordt ook wel omschreven als een doos met de buikspieren als voorkant en de rugspieren en de bilspieren als achterkant. Het diafragma (middenrif) als bovenkant en de spieren van het bekken en de heupen als bodem.

Op hun website www.bodyhoop.nl vertellen ze je daar alles over.  Wij werden er zo enthousiast van, dat we een leuke winactie hebben opgezet.

Samen met Bodyhoop willen we je een handje helpen dit jaar en maak je kans op een Bodyhoop!  Maak je het dit jaar jezelf in ieder geval al een week gemakkelijk om gezond en lekker te leven!  Dagelijks nog eens 10 minuutjes Bodyhoopen en die gezonde en leuke week in 2015 heb jij dan alvast binnen!

Lees meer over de actie op onze Facebook pagina.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »
BlogReview

Hendriëtte (-30kg)

Het volgen van de weekmenu’s is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief