Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

5 valkuilen bij het stoppen met suiker

De drang naar suiker blijft…Hoe kan dat toch.. ? je hebt er goed over nagedacht en staat volledig achter je voornemen om te stoppen met suiker. Toch is het lastig niet iedere keer weer terug te vallen in je oude patroon.

Waarschijnlijk trap je ongemerkt toch in verschillende valkuilen. Dus zul je iedere keer weer op moeten krabbelen om opnieuw te beginnen.

Valkuilen bij het stoppen met suiker:

 1. Je gebruikt suiker als troost
  Je collega had vandaag een onaardige opmerking gemaakt waar je over in zit. Uit je werk ga je toch nog langs de supermarkt en om jezelf te troosten neem je voor deze keer je favoriete stroopwafels mee. Het probleem is, dat het plezier van 1 stroopwafel heel kort is. En met het eten van een tweede stroopwafel met nutteloze suikers is er ook niets aan de situatie van je collega veranderd.
  Het is beter om na te gaan wat is er aan de hand? Je voelt je niet prettig door de vervelende opmerking. Zoek een beloning dat je helpt van dit gevoel af te komen. Een massage, een goed gesprek met een vriendin of een goed boek
 2. Je gebruikt suikervervangers
  Dadelsiroop, honing, kokosbloesemsuiker het klinkt een stuk gezonder en verantwoorder dan  suiker. Maar niets is minder waar. Veel suikeralternatieven zijn namelijk net zo ongezond als de gewone suiker. Wil je toch iets zoets, neem dan bijvoorbeeld een schaaltje aardbeien of bosbessen, daar is nog nooit iemand dik van geworden.
 3. Je gebruikt kunstmatige zoetstoffen
  Blijf je gebruik maken van frisdrank light of Optimel, dan blijft je lichaam gewend aan deze zoete smaak. En heel vervelend zelf, daarna blijft je lichaam vragen om nog meer zoetigheid. Beter dus om ook zoete light producten te vermijden.
 4. Wees niet bang om iets te missen
  Zie je al op tegen een verjaardag of een feestje waar gebak wordt geserveerd? Je hoeft niet van alles te proeven en mee te eten om het gezellig te hebben. Neem bijvoorbeeld vlak voor je op visite gaat een kauwgompje, zodat je met die frisse smaak de gebak kunt weerstaan. En zodra de smaak van je kauwgom af raakt, komen er vaak al hapjes op tafel. Kies voor noten en bijvoorbeeld een gevuld ei of een blokje kaas.
 5. Geef niet op als je een keer een misstap hebt gemaakt
  Niets is moeilijker dan het veranderen van gewoonten. Dus als je een keer de fout in bent gegaan, blijf dan positief tegen jezelf. Het is niet goed gegaan, hier heb je van geleerd. Zie één misstap niet als een vrijbrief om die chocoladereep ook op te eten.
Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogKetogeen dieetKoolhydraatarm

Zelf de lekkerste granola maken

Dit is één van onze lekkerste granola recepten. Makkelijk, snel, smaakvol, glutenvrij en veel gezonder dan die suiker meuk uit de supermarkt.”>  Bereidingstijd: 20 minuten
 

Lees verder »
BlogReview

Margaret -12 kg

Toen ik bijna op het punt stond om te kiezen voor een maagverkleining, dacht ik; ik probeer nog één keer af te vallen en anders wordt het toch een operatie. Zo blij dat ik dat niet gedaan heb..

Lees verder »
BlogReview

Luci -16 kg

Ik ben nu veel fitter , spring uit de bank in plaats van mij eruit te moeten slepen . Echt zo fijn! Ik ben begonnen met hardlopen. Dacht dat ik dat nooit zou kunnen maar het lukt! 5 km is nu een eitje.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN