Dit heb je nodig voor 2 personen:
- 4 tacoschelpen
- 150 g vegetarisch gehakt
- 1 teentje knoflook, geperst
- ½ courgette, in blokjes gesneden
- 1 bosui, in dunne ringen gesneden
- ½ gele paprika, in blokjes gesneden
- 1 tomaat, in blokjes gesneden
- 1 theelepel chilipoeder
- 2 eetlepels geraspte kaas
- olijfolie
- peper (versgemalen) en zout
Zo maak je het:
1.Laat de taco’s volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking warm worden in de oven.
2. Verhit de olijfolie, bak het vegetarische gehakt rul en haal uit de pan.
3. Fruit vervolgens de knoflook in 2 minuten op halfhoog vuur. Voeg de courgette, bosui, paprika en tomaat toe. Voeg naar smaak chilipoeder, peper en zout toe.
4. Vul de taco’s met het groentemengsel en het gehakt, strooi de kaas eroverheen. Plaats nog even terug in de oven om de kaas te laten smelten.