Wil je een snelle en makkelijke koolhydraatarme maaltijd? Dan raden we je zeker aan om dit recept te maken
Bereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
- Bereidingstijd 15 minuten
- Aantal personen 1 personen
Ingrediënten
- 1 kipdijfilet, in stukjes gesneden
- 1/2 zak (200 gram) witte kool, voorgesneden
- 1 prortobello, in plakken gesneden
- 1 bosui, in ringen gesneden
- 1 ei
- 2 theelepels kruidemix voor bami
- 1 eetlepel ketjap
- Peper en zout
Zo maak je het:
- Kruid de kip met peper en zout. In een hapjespan olijfolie verhitten en kip al omscheppend op halfhoog vuur 4 minuten gaar bakken.
- Voeg vervolgens de portobello toe en bak nog 1 minuut mee. Voeg daarna de witte kool, paprika en bosui toe. Voeg ook de kruidenmix en ketjap toe en schep goed door.
- Roerbak de witte kool nog 6 minuten op halfhoog vuur. Ondertussen kun je het ei bakken. Serveer met de bami en het gebakken ei.
Notities
Mie slierten zijn van tarwebloem (witmeel) gemaakt. Het slurptnatuurlijk heerlijk weg. Maar wist je dat mie slierten prima tevervangen zijn voor witte kool? Dit bespaart je al snel 70 gramkoolhydraten per maaltijd. Zo eet je meer groenten en koolhydraatarm.Nog meer koolhydraatarme recepten! Bekijk het kookboek 8 weken slank met 8 koolhydraatarme weekmenu's.