Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Wilma -14 kg

Ik was ik er wel van overtuigd dat wij met de Foodsisters goed resultaat gingen halen, maar niet zo snel en ik had ook niet verwacht dat het blijvend zou zijn..

Begin gewicht:

89 kg

Huidige gewicht:

75 kg

Kilo’s afgevallen:

14 kg


Lees hier hoe het Wilma is gelukt 14 kilo af te vallen
.


Wilma (71):
“In de zomer van 2020 was de corona epidemie zo groot dat er sprake was om oudere mensen (boven de 65) met overgewicht niet meer toe te laten op de IC. Dat zette ons aan het denken en zijn wij om die reden gestart met de Foodsisters met een heel goed resultaat en een blijvende levensstijl.

Wij zijn dus 2 jaar geleden gestart met het 8 weken slank kookboek. Wij zijn beide gepensioneerd: mijn man 7 jaar en ik zelf 5 jaar dus wij hebben regelmaat en kunnen dus de menu’s goed combineren. Nu we op gewicht zijn eten we nog steeds volgens de Foodsisters methode. We volgen nu het winterboek (heerlijke recepten). Alleen in het weekend laten we de teugels wat vieren met een enkel glaasje wijn bijvoorbeeld. We vonden het samen afvallen een mooi proces. Mijn man is in totaal ook 13 kilo afgevallen (woog: 96,9 kg  bij een lengte van 1.86 en is afgevallen tot 83,6). We hadden de taken goed verdeeld. Mijn man kookt de Foodsisters recepten en mijn taak is om voor de boodschappen te zorgen en de groenten snijden (mis en place).

Ik heb vanaf dat mijn zoon was geboren (ik was toen 30) met regelmaat gelijnd. De eerste poging dus al 40 jaar geleden. Van Weight Watchers tot shakes; ik heb het gevolgd. Allemaal met goed resultaat maar zodra ik weer “gewoon” ging eten kwam het er met extra kilo’s weer aan. Waarom het bij de Foodsisters dan nu anders is? Eigenlijk denk ik omdat het geen programma is om te lijnen, dit is een leefstijl.

Het zijn gewoon hele fijne recepten en ik mis de suikers niet. Ik ben zelfs van de colaverslaving af.

Mijn lievelingsrecept is de tonijnsalade uit het zomerboek en de prei-banaanschotel uit het 8 weken slank boek. Maar over het algemeen vinden wij alles wel lekker. Met mijn enthousiasme heb ik zelfs enkele vriendinnen ook gestimuleerd met de Foodsisters recepten te gaan koken.

Dus ook al heb je alles al geprobeerd toch zou ik willen zeggen: begin eraan en je zult je verbazen hoe heerlijk de recepten zijn en hoe heerlijk je je voelt met de kilo’s die er af zijn.

En als laatst tip wil ik meegeven: Het niet niet onbelangrijk om nieuwe mooie kleding te kopen en in de spiegel te kijken. Wees trots op jezelf!

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Review

Lisette -15 kg

Lees hier hoe het Lisette is gelukt om ondanks haar darmklachten maar liefst 15 kilo af te vallen in een half jaar! Lisette (64): “Ik heb vele diëten geprobeerd omdat ik veel last had van …

Lees verder »
AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief