Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Jos -24 kg

Lees hier hoe het Jos (72 jaar) is gelukt om 24 kilo af te vallen: In mijn woonplaats wordt regelmatig een gezondheidsonderzoek uitgevoerd onder 65-plussers. Dit onderzoek omvat metingen van gewicht, hartgezondheid, longfunctie, bloedwaarden, gehoor, cholesterol en diabetes. Het is een waardevol initiatief om de gezondheid van ouderen te monitoren en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen.

Na mijn laatste gezondheidsonderzoek ontdekte ik dat mijn cholesterol- en diabeteswaarden aanzienlijk waren gestegen. Volgens afspraak werden deze gegevens gedeeld met mijn huisarts, die vervolgens in overleg met mij besloot om me door te verwijzen naar de zogenaamde “suikerpoli.” Daar zou een doktersassistente me begeleiden en van advies voorzien om mijn gezondheid te verbeteren.

In het begin verliepen mijn bezoeken aan de suikerpoli teleurstellend, vooral omdat ik mijn eetgewoonten moest aanpassen en andere voedingsmiddelen moest leren waarderen. Dit was geen gemakkelijke overgang, maar ik was vastbesloten om mijn gezondheid te verbeteren.

Dus begon ik mijn zoektocht naar hulpmiddelen die me konden ondersteunen bij mijn nieuwe levensstijl. Ik struinde het internet af, op zoek naar informatie en tips. Het duurde niet lang voordat ik ‘In Acht Weken Slank’ van de Foodsisters tegenkwam. Dit bleek een keerpunt te zijn in mijn reis naar een gezondere levensstijl.

Ik besloot om de weekmenu’s van de Foodsisters zo nauwkeurig mogelijk te volgen. Dit had niet alleen een positieve invloed op mijn eigen gezondheid, maar ook op die van mijn vrouw. In slechts zes maanden tijd verloor ik maar liefst 24 kilo. Wat net zo belangrijk was, mijn cholesterol- en diabeteswaarden daalden aanzienlijk, wat resulteerde in de vermindering van mijn medicatie.

Na jarenlang te hebben geworsteld met mijn gewicht en levensstijl, had ik eindelijk succes dankzij de Foodsisters. Hun heerlijke en evenwichtige weekmenu’s hielpen me niet alleen afvallen, maar ook mijn gezondheid aanzienlijk verbeteren. Ik ben dankbaar voor de ondersteuning die ik heb gevonden in mijn zoektocht naar een gezonder en gelukkiger leven.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN