Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Estella -18 kg

Iedereen herkent vast wel  het moment dat je naar een foto van jezelf kijkt en denkt: Nu is het genoeg. Bij Estella was het moment dat ze pafferig werd in haar gezicht en de 3 getallen had aangetikt.....

Lees hier hoe het Estella is gelukt 18 kilo af te vallen. 👇

Begin gewicht:

103 kg

Huidige gewicht:

85 kg

Kilo’s afgevallen:

18 kg

Estella (53): “Ik was zo boos op mijzelf dat ik het zover had laten komen, de knop moest om.

Ik kon niet meer flamenco dansen, omdat ik de kleding niet meer paste. En ik was steeds maar moe. Ik zag er ook echt zeer vermoeid uit met flinke donkere kringen onder mijn ogen. Het bed wat steeds kraakte als ik mij omdraaide, keer op keer, de hele nacht lang. Ik snurkte. Ik was compleet ‘leeg’.

Sonja Bakker heb ik een ver verleden gedaan en daarvan wist ik dat het werken met een “schema” werkt en goed past bij mij, dat heb ik echt nodig.  Niet nadenken wat ik kan/mag eten, maar gewoon voorgeschreven op papier.

Ik ben zo blij dat de Foodsisters op mijn pad zijn gekomen. 18 kilo eraf dat merk je wel aan je lijf. Ik kon mijn kleding weer aan. Ik kon weer normaal mijn schoenen en sokken aantrekken. Weer zonder moeite trappen lopen. Ik zag er niet meer vermoeid uit. Ik ‘geurde’ niet meer zo snel onder mijn oksels, vanwege het vele zweten bij elk klein dingetje (ook weer een gevolg als je teveel suikers blijft eten).

Ik woog natuurlijk niet ineens meer dan 100 kilo. Ik wil graag delen hoe mijn gewichtsverloop is gegaan.
Vanaf mijn 16e t/m mijn 30e heb ik bij de marine gezeten. Daar woog ik altijd rond de 70 kilo. Ik paste de marinebroek die ik op mijn 16e kreeg nog steeds toen ik 30 was en inmiddels ook een al een zoontje had gekregen. Dus ik heb zeker geen last gehad van de zwangerschapskilo’s. Ik denk dat door de regelmatigheid en een strak schema van defensie je geen tijd had om te snacken. Veel beweging en een week schema wat je te eten kreeg die week. Dus ik denk omdat het disciplinaire strakke eetschema er zo in zit dat ik om die reden het 8 weken slank boek zo geweldig vind... je weet wat je elke dag eet, nodig hebt en moet kopen (of niet). Soms hing hier voor de grap een A4-tje met de dagelijkse/wekelijkse orders (Foodsister-eetschema) in het keukenkastje (net als bij de marine).

Door mijn zittende werk in de schoonheidssalon, weinig beweging, veel snacken (omdat alles thuis binnen handbereik is), is mijn lichaam gewoon helemaal in de war geraakt. En we lusten het leven. Een concertje hier en daar en we zijn echt ‘Bourgondiërs’. We gooien ook nooit eten weg.

De snelheid waarmee je gerechten van de Foodsisters kunt maken vind ik echt een pré. Ik vind het fantastisch om soms binnen 5 min. iets heerlijks op tafel te hebben staan. Mijn man en zoon zitten soms het eten van mijn bord af te kijken. En alle producten uit mijn moestuintje hadden weer een bestemming, nu heb ik echt weer zin om te koken.

Ik heb inmiddels alle Foodsisters boeken. Maar ik zweer toch wel bij het 8 weken slank boek. Ik vind het leuk om in de kookboeken van de Foodsisters lekker te bladeren en dingen erbij schrijven. Helaas viel ik bij Sonja Bakker altijd gelijk terug als ik ermee stopte want je levensstijl werd er niet bij betrokken, bij Foodsisters ben ik echt in de flow gekomen. Ik heb hun boodschap begrepen: het is echt een proces wat je met jezelf aan moet gaan.

Natuurlijk gaan er nu echt nog wel hobbels op mijn pad komen. Maar die begrijp ik nu en weet waarom dat gebeurd. Ik kan niet meer zonder de Foodsisters-strategie.

De Foodsisters betekent voor mij: Makkelijk, niet duur, no-nonsense, motiverend, aanstekelijk, leuke lieve dames!

Voor wie dit leest: Probeer gewoon de Foodsisters methode, is het niet voor gewichtsverlies dan zeker wel voor het volgen van een goede en heerlijke levenswijze.

Je krijgt geen spijt!

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN