Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ervaring Rinus

Rinus: "Ik ben inmiddels op eenvoudige wijze meer dan 16 kilo lichter. En dat zonder honger te lijden."

Wat worden wij hier blij van! Ook mannen volgen prima onze weekmenu’s ! Heel erg bedankt Rinus voor het delen van je mooie verhaal, top! 👍👍

“Ik ben Rinus, een man van 67 jaar, en alleenstaand. Ongeveer 2 jaar geleden met pensioen gegaan na bijna 48 jaar gewerkt te hebben als schadebehandelaar bij een grote verzekeraar in het midden van Nederland. Op kantoor zijn zoete lekkernijen altijd wel voorhanden, waardoor je ongemerkt teveel snoept. Dat laat sporen achter, zo ook bij mij.

 

Ik ben ook gek op toetjes en dat betekent dat je meer eet dan feitelijk goed voor je is.

Dat resulteerde in een gewicht van meer dan 100 kilo en een “bierbuik” op de koop toe.

Vorig jaar het besluit genomen om daar iets aan te doen en ben ik begonnen met een Smoothie afslankplan.

Hoewel dat wel werkt, is dat op de lange duur niet vol te houden. Ben daarom op zoek gegaan naar een betere methode om gewicht te verliezen. Zo liep ik tegen het boek “Gezond slank met de Foodsisters” aan. Een leuk boek waarin 2 weekmenu’s zijn opgenomen. Dat heeft me geïnspireerd tot het aanschaffen van het boek “In 8 weken slank”. In dit fraaie kookboek staan 8 weekprogramma’s, waardoor je zelf geen menu meer hoeft samen te stellen.

De knop is bij mij omgegaan en heb alcohol, sap, limonade, toetjes en dergelijke laten staan en ben met het kookboek aan de slag gegaan. Niet zonder succes. Ik ben inmiddels op eenvoudige wijze meer dan 16 kilo lichter. En dat zonder honger te lijden. Mijn streefgewicht is nog niet bereikt, wil naar een BMI van 25, maar het is gewoon een kwestie van volhouden.

Geen dieet volgen, maar anders eten, namelijk het beperken van koolhydraten en geen tot weinig suiker. Daardoor wordt het lichaamsvet aangesproken en val je af, rond 1 kilo per week.

De gerechten zijn makkelijk te maken en smaken heerlijk. Zo ben ik gevallen voor de kippenpoot met venkel. Een groente die ik anders nooit eet, maar nu favoriet is. Ook de babi pangang is erg lekker. Het Protein Brood is ook een heerlijk smakend brood voor de lunch.

Hoewel ik van nature geen chef-kok ben, in het verleden maakte ik veel gebruik van blikjes, potjes en zakjes, ben ik helemaal om en gebruik alleen nog maar onbewerkte producten, veel verse groenten. Ook de slager om de hoek is blij met mij. Veel lekkerder dan vlees uit de supermarkt en je kan er (aan het menu) afgepast kopen.

Zodra ik tweemaal het kookboek “In 8 weken slank” heb doorlopen, schakel ik over op het Jaarprogramma om deze nieuwe levensstijl vol te houden. Ik heb het voordeel ervan ervaren. Neem ook die stap en je zal er zeker geen spijt van krijgen. Lekker en voldoende eten en afvallen op de koop toe. Wie wil dat nu niet? Ik zeg: DOEN!

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN