Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ervaring Marcella

Marcella: "(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier.."

Ik hoop dat je even de tijd neemt om dit mooie verhaal van Marcella te lezen.

Dat ze 48 kilo is afgevallen is natuurlijk geweldig. Maar het gaat erom dat ze zo mooi verwoord hoe je iets kunt bereiken of je nu 5, 10 of 20 kilo wilt afvallen dit verhaal gaat je zeker inspireren om echt vol te houden!

“Begin augustus 2021 is voor mij mijn afvalproces gestart en inmiddels ben ik 48 kilo lichter.

Ik ben gestart met koolhydraatarm eten net voor wij op vakantie gingen en had eigenlijk bijna niet gestart. Ik dacht, we gaan op vakantie, het heeft weinig zin, misschien moet ik erna maar starten. Maar, toch ben ik gestart en gelukkig maar want, dit heeft ervoor gezorgd dat ik zelfs op vakantie helemaal niets slechts/ongezonds gegeten heb en dat mijn afvalproces verder ging. Ik ging namelijk als een speer en geloof mij, als je resultaat ziet, dan wil je echt wel doorzetten.

In die bewuste vakantie heb ik mijn eerste 2 boeken van de Foodsisters aangeschaft. Het 8 weken slank kookboek en Keto van de dieetcyclus. Ondertussen heb ik zo goed als alle kookboeken van de Foodsisters.

Het fijne aan de boeken is dat er ook veel informatie in staat. Dit heb ik in mij opgenomen en heb zo veel kennis over voedsel vergaard. Al zo vaak had ik pogingen ondernomen om af te vallen door bijvoorbeeld shakes en maaltijdrepen te nemen.

Maar zodra je weer ‘normale’ producten gaat eet, bijvoorbeeld brood, dan kom je gewoon alle verloren kilo’s weer aan inclusief extra kilo’s.

De laatste 12 jaar ben ik enorm aangekomen. Dit zal denk ik te maken hebben gehad met de hormonen die ik ruim 10 jaar gekregen heb, maar ook door de niet zo slimme keuzes qua voeding. Ik was ook echt een emotie eter. En soms denk je dat je gezond eet maar, na een jaar weet ik, je kunt je daarin enorm vergissen. Daarnaast kreeg ik eind 2020 hartritmestoornissen en paniekaanvallen.

Ik wilde het roer echt heel graag omgooien, gezonder worden. De Foodsisters hebben mij in die zin heel bewust gemaakt van wat je kunt eten, hoe je kunt variëren. Ik heb ook nog nooit zo lekker gegeten. De wrap pizza is toch echt wel mijn favoriet. Maar ook de pompoenquiche vind ik heerlijk. Maar er is zoveel keuze, eten was nog nooit zo leuk. De recepten zijn ook duidelijk, je ziet precies hoeveel kcal en koolhydraten een gerecht bevat.

Je hoeft het wiel echt niet zelf uit te vinden. Pas na een maand of 4 ben ik gaan sporten, elke week 1 x samen met een trainer. Nu sport ik elke dag vanaf huis, via een app volg ik work outs. Zo kun je het inpassen hoe het jou uitkomt. Ik wandelde ook, elke soort van beweging is gewoon goed. Je hoeft jezelf niet af te beulen in een sportschool. Dit ben ik nu ook gewoon leuk gaan vinden. Het hoort nu ook bij mijn dagelijkse routine.

De boeken gebruik ik echt heel veel, ook voor gezonde baksels. Als ik eens een weekendje wegga neem ik het liefst veel eten zelf mee, ook de gezonde snacks. Dit zou je bijvoorbeeld ook kunnen doen als je naar een verjaardag gaat als je bang bent in verleiding te komen voor bijvoorbeeld gebak. Mensen zullen het je altijd aan blijven bieden maar, nee is ook een antwoord. Denk in deze ook: zou ik dit gebakje ook zelf kopen als ik zin in gebak zou hebben? Als het antwoord nee is, niet aannemen en opeten dus. Ik trakteer mijzelf uiteraard ook wel eens ergens op, maar daar kies ik dan heel bewust zelf voor en ik kies dan ook iets waarvan ik weet, dat vind ik echt enorm lekker.

Naast de boeken van de Foodsisters ben ik via een collega terechtgekomen bij een Chinese praktijk voor acupunctuur. Echt een aanrader. Ik heb verder geen begeleiding in mijn proces maar, je kunt zoveel zelf met de juiste tools. Bij de Foodsisters kan ik ook altijd terecht als ik een vraag heb, ze nemen echt de tijd je te helpen, ze willen echt helpen. Maar uiteindelijk moet je het zelf vooral willen, een gezondere leefstijl creëren.

Het is echt die mindset waar je zoveel over leest. Alleen jij kunt het. Vaak is het begin moeilijk. Maar stel jezelf een duidelijk doel, wat wil je bereiken en noteer kleine stapjes hoe jij denkt daar te gaan komen. Zorg er dan voor dat je je door niemand laat afleiden. Het is jouw reis, niet die van iemand anders. Zit het een dag tegen, ga je morgen weer gewoon verder.

Ga informatie zoeken over voeding, lees je in. Dat kan ook zo leuk zijn! Het draait ook om doorzettingsvermogen. Ik heb ook momenten gehad dat ik dacht, waar doe ik het voor, of, ik had liever dit gewicht al gezien. Maar, ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier. Dus, twijfel je, niet doen. Begin gewoon vandaag want, jij kunt het!”

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN