“Opvliegers zijn niet meer aan de orde nu ik de week menu’s van de Foodsisters gebruik. Zit lekkerder in m’n vel. Kleding kan nu 1 of 2 maten kleiner, dit geeft een heel goed gevoel. Mijn gezin eet mee met de recepten. Zelfs onze zoon die vooral van de pasta’s is, eet de vele groentes met veel smaak mee. “

Lees mee hoe Anita al 10 kilo verloren is met de Foodsisters methode!

Anita: “In de paskamer is altijd een spiegel aanwezig waar je er niet aan ontkomt om met je ontblote bovenlichaam geconfronteerd te worden. Alle hobbels en bobbels zijn dan zichtbaar. Zo niet leuk, nu moest er iets gebeuren.

Voorheen had ik ook een lijnpoging gedaan maar de voeding was niet afwisselend genoeg. De Foodsisters menu’s hebben makkelijke recepten en veel afwisseling in groenten vooral groenten die ik voorheen ik niet at. Zoals zoete aardappel, pastinaak, courgette. Mijn favoriete methode is Intermittent Fasting. Ik eet heel gevarieerd, het zijn makkelijke recepten en je hoeft niet na te denken; wat eten we vandaag. Je kunt gericht boodschappen doen. 

Opvliegers zijn niet meer aan de orde nu ik de week menu’s van de Foodsisters gebruik. Zit lekkerder in m’n vel. Kleding kan nu 1 of 2 maten kleiner, dit geeft een heel goed gevoel. Ik ben ook meer gaan wandelen omdat dit ook je hoofd heerlijk leeg maakt.

Ons gezin staat uit vier personen samen met mijn man hebben wij een zoon van 19 en een dochter 21 jaar. Er is altijd wel één van ons die ‘s avond gaat werken, sporten, wandelen, vergaderen enzovoorts. Een druk leven dus. Mijn gezin eet mee met de recepten. Zelfs onze zoon die vooral van de pasta’s is, eet de vele groentes met veel smaak mee. En we missen met z’n allen de aardappels die we altijd bij onze groenten aten niet (kan mij nieteens herinneren wanneer we voor het laatst gewone aardappelen hebben gegeten).

Steun voel ik door de waardering die ik krijg wanneer ik de “ongezonde” dingen niet opgedrongen krijg en ze mij niet in de verleiding brengen om het toch te nemen. Mijn sociale omgeving speelt absoluut een grote rol. Hoe fijn is het om te horen dat het ook voor je omgeving zichtbaar is dat je af bent gevallen en het knap gevonden wordt dat je een gebakje of andere zoetigheid af kunt slaan.

 

Mijn einddoel is 15kg afvallen. Ik ben niet bang om terug te vallen in mijn oude gewoontes. Ik zit nu zoveel lekkerder in mijn vel en heb goede steun van mijn gezin. 

Ook al zijn er soms dagen dat het niet altijd lukt; pak de draad weer op. Denk aan wat je hebt bereikt en dat je ook een goede stimulans kunt zijn voor een ander. Zelf heb ik de ervaring tijdens een slechte dag met te veel suiker dat ik mij minder goed in mijn vel voel zitten. Hierdoor gaat mijn knopje snel weer om en pak ik de draad van de Foodsisters met veel positiviteit weer op.”