Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Olga-10 kg

Ondanks een lactose intolerantie is het mij goed gelukt en als ik het andere mensen vertel zeg ik: "Met twee vingers in mijn neus ben ik 10 kilo afgevallen".

Ik wil graag mijn ervaring delen als 63-jarige vrouw die 10 kilo is afgevallen met behulp van de weekmenu’s van de Foodsisters. Toen ik begon woog ik 83 kilo en begon echt hinder te ondervinden van mijn gewicht. Ik had vaak erg last van zere voeten. Nu heb ik er 10 kilo af en wat kan dat al enorm schelen zeg. Ik loop weer als een kieviet!

Het afvallen ging met ups en downs, maar uiteindelijk ben ik trots op wat ik heb bereikt. Laat me enkele strategieën met jullie delen die mij hebben geholpen om de weekmenu’s op lange termijn vol te houden.

Ten eerste, genoeg eten was voor mij essentieel. De methode van de Foodsisters heeft me geleerd om gezonde en voedzame maaltijden te bereiden, zodat ik me nooit echt hongerig voelde. Dit was een grote opluchting, want ik wilde niet het gevoel hebben dat ik mezelf uithongerde tijdens het afvallen.

Een andere strategie die ik heb toegepast, was het toestaan van kleine traktaties, zoals een lekker bakje koffie met haver melk in de middag. Dit hielp me om eventuele verlangens of dipjes in energie te overwinnen.

Om de leefstijlverandering vol te houden, moest ik enkele aanpassingen maken in mijn dagelijkse routine. In het begin vond ik het een tijdrovende klus om boodschappen te doen en alles te plannen, maar na verloop van tijd wende ik eraan. Ook lukte het prima om de schema’s lactose vrij te volgen (ik heb lactose intolerantie). Ik eet nu vrijwel geen brood meer.  Zo eet ik nu nog steeds elke ochtend lactosevrije yoghurt met granola en vers fruit als ontbijt. Deze aanpassingen waren nodig om mijn doelen te bereiken en ik ben blij dat ik ze heb gemaakt.

Nog even dit: het is zo belangrijk voor vrouwen van mijn leeftijd ( ik ben 63 ) om een gezond lijf te hebben zonder te veel buik vet. Ik hoop dat ik andere met mijn verhaal kan inspireren.

Al met al was het volhouden van de Foodsisters-methode voor mij niet moeilijk. Ik heb genoten van de maaltijden en ben blij dat ik 10 kilo ben afgevallen. Het heeft me veel geleerd over gezonde voeding en het belang van een gezond lichaam, vooral op mijn leeftijd. Ondanks een lactose intolerantie is het mij goed gelukt en als ik het andere mensen vertel zeg ik: ” met twee vingers in mijn neus ben ik 10 kilo afgevallen” Ik heb zelfs mijn dochter en schoonzoon geïnspireerd om de boeken van de Foodsisters te proberen, en ook zij zijn succesvol afgevallen. Kortom ik raad het iedereen aan en zelfs met een allergie kun je met een kleine aanpassing prima de schema’s volgen.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN