Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Denise -13 kg

Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Laat me jullie vertellen over het moment dat ik dacht: NU is het genoeg.

Hallo allemaal,

Ik wil graag mijn ervaring delen als 62-jarige vrouw die 13 kilo is afgevallen met behulp van de Foodsisters. Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Laat me jullie vertellen over het moment dat ik dacht: NU is het genoeg.

Het was een ochtend als alle andere. Ik keek in de spiegel en zag mijn reflectie. Ik zag ook foto’s van mezelf en ik walgde van wat ik zag. In 2018 was ik al eens 17 kilo afgevallen, maar door een ernstig ongeluk en de daaropvolgende revalidatie was ik veel aangekomen. Mijn actieve levensstijl, waarin ik genoot van wandelen, spinnen, fietsen, hardlopen en skeeleren, was plotseling weggevallen. Ik kon niets meer en de kilo’s kwamen er snel bij. Ik moest kleding in maat XL kopen en dat vond ik vreselijk.

Op dat moment wist ik dat er iets moest veranderen. Ik was klaar met ongelukkig zijn met mijn lichaam en klaar om weer in mijn jeans te passen. Ik besloot het 8-weken slankboek van de Foodsisters te volgen en zit nu in week 3 van het lenteboek. Mijn doel is om nog eens 6 kilo kwijt te raken en ik kan niet wachten om mijn doel te bereiken.

Eigenlijk vind ik alle recepten van de Foodsisters heerlijk. Gelukkig lust ik bijna alles, dus dat maakte het gemakkelijk. Ik haalde de boodschappen voor een hele week in huis, zodat ik niet in de verleiding kwam om iets ongezonds te halen. Soms wisselde ik een dag van het weekmenu als ik zin had in iets anders.

Overdag had ik totaal geen moeite en geen behoefte aan tussendoortjes. ’s Avonds had ik wel wat verlangens, maar ik vond gezonde alternatieven zoals een handje ongezouten noten, abrikoosjes, zelfgebakken appelcake, een Bifiworstje, kaaspops of knabbelspek, of snackworteltjes. Ik dronk ook veel thee en water met citroensap. Door deze extraatjes in huis te hebben, kan ik het makkelijker volhouden en voelt het niet als ‘dieet’.

Sinds ik de Foodsisters methode volg, kook ik elke dag vers en eet ik minstens één keer per week vis, wat ik eerder niet deed. Het is heerlijk om nieuwe gerechten uit te proberen en de oven vaker te gebruiken voor broden, koekjes en zelfgemaakte Foodsisters ovenschotels. Ik vind het zo lief als mensen zien dat je bent afgevallen en ze je complimenteren, dat geeft mij een extra boost van motivatie.

Ik hoop dat ik jullie voldoende heb geïnspireerd met mijn verhaal. Ik vertel iedereen die het maar wil horen hoe geweldig Foodsisters is en hoe gemakkelijk het is om vol te houden. En laten we de Jip en jij broden niet vergeten, die maken het allemaal nog makkelijker! Ik raad het iedereen aan. Gewoon doen!

Bedankt, Foodsisters, voor jullie geweldige programma en de ondersteuning die jullie bieden. Jullie hebben me geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te winnen en weer van mijn lichaam te houden.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN