Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

De makkelijkste manier
om te starten met
Intermittent fasting

Intermittent fasting is een manier van eten, waarin je vaak het ontbijt overslaat. Of andere eetmomenten. Meestal starten mensen met vasten om gewicht te verliezen, maar steeds vaker ontdekken we ook de andere voordelen van intermittent fasting. Zoals meer energie, betere concentratie, betere hormoonbalans en het verbeteren van je darmflora.

Je valt snel af

Hoe het kan dat het éne onderzoek heel veel effecten met intermittent fasting. Laten andere onderzoeken juist weer minder resultaten zien. Dat komt doordat er niet altijd gekeken wordt naar WAT je eet tijdens intermittent fasting. Dit is net zo belangrijk als alleen de periode (de tijd) dat je niet eet. Eet je gezond tijdens de eetfase, dan zal je ook zeker weten snel resultaten zijn op de weegschaal. Gemiddeld zal je 1 tot 2 kilo gewicht per week verliezen.

Veel mensen zweren bij intermittent fasting en willen niet anders meer. Dat komt ook door de andere voordelen die je zal merken wanneer je start met vasten.

 

Het is goed voor je bloedsuikerspiegel

Het hormoon insuline komt steeds in actie waneer je een maaltijd eet. Veel mensen hebben chronisch last van te hoge insuline waarden. Dat kan o.a. ontstaan door het vaak en veel eten van koolhydraatrijk eten. De hoge insuline waardes kunnen er weer voor zorgen dat je snel vet opslaat ook al eet je niet eens meer super veel. Door een periode te vasten of koolhydraatarm te gaan eten kan je ervoor zorgen dat de alvleesklier tot rust komt en de insuline waardes verbeteren.

 

Je hebt meer energie

Wist je dat het verteren van maaltijden ook veel energie kost? Organen zoals je darmen, alvleesklier, maag en lever moeten allemaal in actie komen bij het verteren van bijvoorbeeld het ontbijt. Dit kost (ongemerkt) veel energie. Je lichaam kan prima een poosje zonder maaltijden (in de tijd van jager-verzamelaar) was dit zelfs de gewoonte. Je zou dus kunnen zeggen een heel natuurlijke start van de dag. Je merkt dat het af en toe rust geven van de organen er ook voor zorgt dat je je juist fitter en energieker gaat voelen.

 

Je boost je metabolisme

We zijn vaak verleerd om een poosje zonder eten te kunnen. Terwijl we in onze oertijd prima 1 of 2 dagen niets aten. Je kunt vasten wel trainen. Je zal al snel merken dat je steeds gemakkelijker zonder al die eetmomenten en tussendoortjes kunt. Door je lichaam even geen brandstof in de vorm van voeding te geven, gaat het op zoek naar een alternatief: je eigen lichaamsvet. Steeds sneller zal het lichaam leren omschakelen van koolhydraatverbranding naar vetverbranding.

 

Beter slapen

Als je net start met vasten, zal je in het begin echt even moeten wennen. Je kan hongerig of flauw zijn. Maar zodra het lichaam aan het vasten gewend is geraakt. Merk je dat je ’s nachts beter zult slapen. Dat komt omdat het lichaam niet ’s nachts met het verteringsproces bezig hoeft te zijn. Je bent echt in rust.

Als je op zoek bent naar een gezonde manier om af te vallen. Dan is intermittent fasting zeker een type dieet die jou zou kunnen helpen. Je sluit geen voedingsgroepen uit. Eet gevarieerd en hebt vele andere gezondheidsvoordelen.

 

Weekmenu’s en intermittent fasting

Wil je de voordelen van vasten ervaren, maar heb je geen zin of tijd om zelf een heel schema in elkaar te puzzelen? Profiteer dan van onze menu’s en ga direct op een gezonde wijze van start.

Je kunt hier ons intermittent fasting kookboek bekijken.

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN