Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

grote foodsisters challenge


Als jij er klaar voor bent, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze GRATIS september slank challenge!💪💪 Meer dan ooit zijn we ons ervan bewust dat we lekker en gezond willen leven.

Tijd om het roer om te gooien en de challenge aan te gaan. En dat doe je niet alleen! We gaan met z’n allen van start. Een mooi moment om het afvallen weer op te pakken, nu toch écht eens te stoppen met suiker en te minderen met koolhydraten.
Wij maken er een mooie positieve, leuke en gezellige periode van😀😀. Waarin jij gaat merken dat je niet alleen staat in dit proces! Lekker en gezond eten gaat prima samen. Het wordt smullen en het delen van onze heerlijke makkelijke maaltijden. Of je nu graag strakker in je vel wilt zitten, beter voor jezelf wilt zorgen, meer energie wil hebben of je vetverbranding verhogen.

Deze nieuwe challenge gaat jouw helpen! Zien we je maandag 11 september bij de start? Kijk hieronder hoe de challenge werkt en hoe jij je ook aan kan melden
👇👇👇👇👇

zo doe je mee!

PAK JE KANS!

hoe werkt de challenge?

Meedoen is GRATIS, het enige wat je nodig hebt is ons nieuwe herfstboek, of een ander boek van de Foodsisters om tijdens een periode van 4 weken onze weekmenu's te volgen. Per e-mail en in onze challenge groepen ontvang je video's en e-mails van de Foodsisters. .

Binnen 30 dagen helpen wij je om gezonder te gaan leven. 🤝🤝

Dit is hoe de challenge werkt:

enkele reacties op onze vorige challenge

Claudia
Claudia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
Wauw -6 kio in 3 weken. Nadat ik echt dacht dat niks meer werkte als laatste optie dit boek gekocht. Moet ook echt zeggen dat ik me er strak aan gehouden heb. Dat deed ik met andere afslank pogingen dan weer niet altijd. 🤦‍♀️ Maar zo ontzetten blij hiermee en voel me zoveel beter. Geen behoefte meer aan zoet, veel minder moe. En nu hoepn dat het afvallen doorgaat, met 3 gewone kha maaltijden en geen tussendoortjes. Maar hier ben ik al zo ontzettend blij mee! Super bedankt!
Marjolijn
Marjolijn ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
Ik ben 3 kilo kwijt en wil er nog twee af…ik heb vooral een minder opgeblazen buik, al drie weken geen hoofdpijn én ik heb nog geen zoetigheid tot me genomen en ik heb erook geen behoefte meer aan.. in het weekend heb ik zo af en toe een blokje kaas of een toastje. Ik blijf nog even doorgaan. niet ontbijten scheelt me veel in tijd in de ochtend met intermittent fasting. Het haverbosbessenbrood net weer gebakken en met nog wat maaltijden van de afgelopen weken in de vriezer heb ik een lekker makkelijke weekje. Succes allemaal verder en een hele fijne vakantie 🌞🌞
Esther
Esther⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
Deze challenge was voor mij een hele goede stok achter de deur om me echt aan IF te houden. Het valt me echt mee hoe goed het te doen is. Ik heb de meeste dagen heerlijk gegeten en ik heb ook veel gehad aan de tips in de posts van dingen die je kan vervangen maar ook van hoe je bakblik te verkleinen en zo. Ik ga nog even verder, het bevalt me prima. 😊 Mijn resultaat was 4.0 kg eraf, ondanks wat uitstapjes deze week met bitterballen, bbq en kibbeling.
Janita
Janita⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
-5,2 kg! Blij mee! Ik voel me er erg goed bij en blijf op mijn voeding letten. Deze week nog IF en daarna met de andere boeken van de Foodsisters.
Hanneke
Hanneke⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
Inmiddels heb ik er 4 weken opzitten. Ben in totaal 4.6 kilo kwijt. Had meer gehoopt. Moet echt nog wel wat kilo’s kwijt (lees nog 9 kilo) Ik vond het makkelijker dan van te voren gedacht. De komende 5 weken blijf ik intermittent fasting volgen met iets meer calorieën. Weer nieuwe recepten erbij. Een aantal avondmaaltijden heb ik in de vriezer gedaan (dubbele portie gemaakt) Daar heb ik de komende week profijt van! Super bedankt Foodsisters!!!
Anita
Anita ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
-4.3 kg. Lekkere recepten en goed te doen. Minder dan ik had gehoopt, maar de omvang en fitter voelen is belangrijkers. Ga nog een weekje door en dan op vakantie ☀️☀️
Vorige
Volgende

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN