Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Koolhydraatarm dieet volgen en een gezin? 5 tips

Hoe doe je dat? Koolhydraatarm eten met een gezin? Je partner wil niks anders dan aardappelen/groente/vlees of pasta. Maar jij eet volgens een koolhydraatarm dieet en je hebt natuurlijk geen zin om iedere avond 2 (of 3, als de kinderen ook nog wat anders eten) verschillende gerechten te bereiden. Wij hebben een paar tips voor je!

5 tips om … koolhydraatarm te eten met een gezin

Tegenwoordig eten we in Nederland zoveel koolhydraten dat het voor niemand kwaad kan om wat te minderen. Als jij de hele week koolhydraatarm eet, hoeft de rest van je gezin natuurlijk niet altijd koolhydraatarm mee te eten, maar 2 – 3x in de week koolhydraatarm dineren met zijn allen kan geen kwaad.

  1. Als je spaghetti gaat eten kan je voor iedereen dezelfde saus maken. Voor de rest van het gezin kook je (volkoren) spaghetti en voor jezelf maak je heerlijke koolhydraatarme courgette spaghetti
  2. Het zelfde geld voor rijst gerechten: rijst voor de rest van het gezin en bloemkool rijst voor jou. Zo heb jij toch op een makkelijke wijze jouw koolhydraatarme diner.
  3. Kook 2-3x in de week aardappelen/rijst. De rest van het gezin eet dezelfde groenten als die jij op je koolhydraatarme programma hebt staan en voor hen verwarm je wat aardappelen of rijst mee. Ook kunnen ze hetzelfde vlees of vis als jij eten.
  4. Zorg dat je voldoende groenten ingevroren hebt zodat je op een drukke dag een snelle maaltijd kunt maken. Bijvoorbeeld een groenten omelet of een lekkere groenten soep.
  5. Kook grotere porties en vries deze in. Zodat je, als je geen tijd hebt om te koken, iets kunt laten ontdooien en alleen nog maar hoeft op te warmen. Maak bijvoorbeeld in één keer een grote pan soep of pastasaus.

We hopen dat je veel hebt aan deze tips tijdens jouw koolhydraatarme dieet of je koolhydraatarme leefwijze.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »
BlogReview

Hendriëtte (-30kg)

Het volgen van de weekmenu’s is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief