Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Juliette (36) “Ik weet als geen ander dat kilo’s niet je geluk bepalen”

Ervaringen met Foodsisters. We kregen een spontane mail in onze mailbox:  'Als jullie nog iemand zoeken om jullie boek te promoten dan houdt ik me aanbevolen! Ik heb vandaag namelijk het 10e exemplaar bij een vriendin 'aangesmeerd'! Iedereen wordt enthousiast als ik over jullie weekmenu’s en recepten vertel!' Dit is waar we het voor doen. Juliette (36) deelt graag haar verhaal met jullie.

Pieken en dalen

Juliette: “Zelf ben ik op een toevallige wijze met Foodsisters in aanraking gekomen. Iedereen maakt wel eens iets mee in zijn leven wat van invloed kan zijn op zijn of haar lichaamsgewicht. Bij mij waren het medicijnen die voor de extra kilo’s zorgde. Artsen hadden mij vooraf al gewaarschuwd dat gewichtstoename een van de bijwerkingen van de medicijnen is. Met deze informatie in mijn achterhoofd, heb ik absoluut op mijn eetgedrag gelet. Uiteindelijk werd ik toch 10 kilo zwaarder en als vrouw is dat alles behalve prettig te noemen!

Dubbele stimulans

Via de diëtiste van het ziekenhuis heb ik mijn uiterste best gedaan om het gewicht te verliezen, maar dit lukte me helaas niet. Afgelopen januari dacht ik: “Het moet toch kunnen!” en per toeval viel mijn oog bij de boekhandel op het boek van Foodsisters. Ik las het boek door, werd enthousiast en heb het boek toen direct gekocht. Ik had nog niet eerder gehad dat ik trek kreeg van recepten uit een ‘dieetboek’! Daarnaast had ik mijn bruiloft in het vooruitzicht en dit is dus een dubbele stimulans om extra mijn best te doen?

Meer zelfvertrouwen

Ik weet als geen ander dat kilo’s niet je geluk bepalen, maar van een gezond gewicht krijg je als vrouw wel veel meer zelfvertrouwen. Ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben met de manier waarop ik tegenwoordig door jullie ben gaan koken en bewust naar voeding ben gaan kijken. Een dieet volgen en van eten genieten gingen voorheen naar mijn mening niet samen, maar van dit standpunt ben ik door Foodsisters afgestapt. Inmiddels  ben ik 10 kilo lichter en heel erg happy. Ik kon zelfs  mijn droomjurk aan op mijn bruiloft!

Jonge fans

Ook mijn kinderen zijn enthousiast over mijn nieuwe recepten. Grappig detail: Mijn zoontje van 9 jaar en zijn beste vriendje eten regelmatig met het avond eten bij elkaar. Inmiddels kookt ook de moeder van zijn beste vriend recepten uit het boek. Elke keer als hij daar eet en hij de (Foodsisters-recepten) met wraps of een taco’s recept voorgeschoteld krijgt, roept hij al tegen haar:” ohhhh dit is een Foodsistertje…..lekker!”

Lang verhaal maar ik wilde het even kwijt

Liefs Juliette

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
BlogReview

Verie – 18 kg

Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Lees verder »
BlogReview

Mandy -19 kg

Ik ben superblij met mijn vooruitgang! Het is een echte transformatie

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN